elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca dona la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de l’enllumenat

Sueca dona la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de l’enllumenat

    Divendres que ve 2 de desembre, a les 19 hores, l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, oferirà la tradicional encesa de la il·luminació que dona inici a l'època més especial de l'any, el Nadal. Com tots els anys, des de la plaça de l'Ajuntament, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora de Festes, Gema Navarro, acompanyats dels membres de la Corporació Municipal, procediran a realitzar el compte enrere per a la inauguració de l'espectacle de llums i animació que s'ha preparat i que inclou algunes novetats enguany.

    “Hem treballat per a aconseguir un ambient nadalenc càlid que contribuïsca a l'alegria de totes les generacions, apostant de nou per oferir una il·luminació repartida per tots els racons de la ciutat. Enguany, a més, hauran novetats importants en la decoració, ja que es podrà accedir a l'interior de l'arbre nadalenc que presidirà la plaça de l'Ajuntament. Esperem que les famílies al complet gaudisquen de la programació que hem preparat i acudisquen divendres que ve per a realitzar tots junts el compte enrere que dona inici a estes festes tan emotives que simbolitzen tant per a totes i tots”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro.

    L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha agraït el treball transversal de diverses regidories per a oferir una programació especial en estes dates “el nostre consistori ha organitzat una gran festa divendres que ve per a donar la benvinguda al Nadal en la qual, a més de comptar amb el nostre betlem, un arbre de grans dimensions i la il·luminació especial, els assistents podran gaudir de focs artificials, música en directe, personatges d'animació que repartiran dolços nadalencs als més xicotets de la casa i, per descomptat, un espectacle de neu artificial”. L'alcalde ha volgut així mateix convidar a tota la ciutadania a participar de l'encesa de les llums i de tot el que s'ha preparat, “per a desitjar-nos unes molt bones festes i que gaudim junts d'eixe ambient, especialment els nostres xiquets i xiquetes”.

    La regidora de Comerç, Manoli Egea, ha assenyalat que, al mateix temps que es realitza l'encesa de les llums que donen inici a les festes, es procedirà també a la promoció de la campanya per a fomentar les compres nadalenques en el xicotet comerç local. “Per a això, els personatges Mickey i Minnie repartiran globus amb un eslògan nadalenc ‘En Nadal, arrima’t al comerç local’ a tots els xiquets que acudisquen eixe dia, a fi d'animar a la ciutadania al fet que compre els seus regals a la nostra ciutat, ajudant així als nostres veïns i veïnes propietaris dels negocis”. Manoli Egea ha explicat també que, en els pròxims dies, es donaran més detalls de com es pot participar en totes les accions que es promouran des de la seua Regidoria per a incentivar les compres, tal com s’ha fet durant tota la legislatura, com ara les cartes per al Pare Noel que facilitaran els comerços que així ho desitgen, o la instal·lació d'una pista de patinatge i un photocall, entre moltes altres activitats. “Aprofitarem l'encesa de les llums per a continuar promocionant la campanya de compres en el comerç local que vam iniciar fa unes setmanes titulada 'A Sueca compra + per -'. El nostre objectiu és convidar i recordar als nostres veïns que si compren a Sueca contribueixen a tindre viva la nostra ciutat”.

    Pujar