elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca convoca el II Concurs de Fotografia “Portada de l'Agenda del Valencià”

Sueca convoca el II Concurs de Fotografia “Portada de l'Agenda del Valencià”

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, ha convocat la segona edició del Concurs de Fotografia “Portada de l'Agenda del Valencià 2024”, “per a oferir la possibilitat, a la ciutadania amb inquietuds artístiques, de donar a conéixer la seua obra utilitzant la fotografia guanyadora com a portada de la nova edició de l'Agenda que s'editarà, un any més, des de l'Oficina de Promoció Lingüística”, ha explicat la regidora responsable, Àngela Marí.

    Podran participar totes les persones que ho desitgen a títol personal, autores de les fotografies. En el cas dels i les menors, necessitaran una autorització dels seus pares o tutors. Cada participant podrà presentar fins a 3 fotografies, de qualsevol temàtica relacionada amb el municipi, que hauran de ser originals, inèdites (poden haver sigut publicades en xarxes socials, però no haver aparegut en revistes, diaris o en qualsevol altre mitjà en paper) i no haver sigut premiades en cap un altre concurs. Cadascuna de les fotografies haurà de portar en la part de darrere el títol de l'obra i el pseudònim de l'autor.

    La sol·licitud i la declaració responsable per a participar en el concurs, s'ajustaran al model de la convocatòria, i es presentaran, preferentment, per via telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament, per a això s'haurà de disposar de signatura electrònica. Les fotografies no s'adjuntaran a esta documentació perquè només podran presentar-se presencialment en l'Oficina de Promoció Lingüística de l'Ajuntament. Excepcionalment, quan les persones sol·licitants no disposen de mitjans electrònics, podran presentar la sol·licitud i documentació de manera presencial. El termini per a participar finalitza el 3 de novembre.

    L'obra guanyadora, a més de ser la portada de l'Agenda 2024, rebrà un premi en metàl·lic de 500 euros. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web municipal www.sueca.es o les xarxes socials de l'Ajuntament.

    Pujar