elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca celebra la proclamació de la seua Festera Major 2023

Sueca celebra la proclamació de la seua Festera Major 2023
  MÉS FOTOS
  Sueca celebra la proclamació de la seua Festera Major 2023 - (foto 2)

  El saló de plens de l'Ajuntament ha acollit l'acte de proclamació de la Festera Major del municipi 2023, Clara Boix Marqués, i la seua cort d'honor formada per Ainhoa Ferrando Sánchez, Carla Armengot Fuentes, Elba Moncho Ruiz, Andrea Donet Alcázar, Lluch Escrivá Carsi i María Vistós Aliaga.

  Acompanyades de familiars i amics, i d'una gran representació de la corporació municipal, van ser rebudes una a una per l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea, i la regidora de Festes, Gema Navarro, les quals els van entregar un ram de flors i la insígnia de la ciutat. L'acte va servir també per a acomiadar la Festera Major 2020-2022, Alicia Falcó, qui va pronunciar unes paraules d'agraïment a Sueca al mateix temps que va felicitar Clara i la seua cort desitjant-les un any inoblidable.

  En els mateixos termes es van expressar l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea, la regidora de Festes, Gema Navarro, i la regidora de Protocol, Celia Beltrán, les quals, en les seues intervencions, van tindre paraules d'agraïment per a Alicia i la seua cort, i de felicitació per a les noves representants de la ciutat, a les quals van donar la benvinguda i els van desitjar que gaudiren de cada moment.

  Pujar