elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca celebra l'acte de nomenament de la seua Festera Major 2024

Sueca celebra l'acte de nomenament de la seua Festera Major 2024
  MÉS FOTOS
  Sueca celebra l'acte de nomenament de la seua Festera Major 2024 - (foto 2)

  El saló de plens de l'Ajuntament va acollir ahir a la vesprada l'acte de nomenament  de la Festera Major de Sueca 2024, Ainhoa Oltra Peiró, i la seua cort d'honor, formada per: Rocío Martínez Iranzo, Clara Ortells Lletí, Martina Aguilar Coves, Melissa Blanes Egido, Adriana López García i María Marco Solves.

  Acompanyades de familiars i amics, i d'una gran representació de la corporació municipal, van ser rebudes una a una per l'alcalde, Dimas Vázquez, qui les va fer imposició de les bandes, i la regidora de Festes, Gema Navarro. Els dos els van entregar uns rams de flors i la insígnia de la ciutat.

  L'acte va servir també per a acomiadar a la Festera Major 2023, Clara Boix Marqués qui, en el seu nom, i en el de la seua cort d'honor, va tindre paraules d'agraïment per a l'Ajuntament de Sueca, especialment per a la regidora de Festes, Gema Navarro, per la seua dedicació, i per a les seues famílies, per fer possible que pogueren gaudir d'esta experiència. Així mateix, Clara va felicitar les noves representants de les festes, a les quals va desitjar un any inoblidable. La nova festera major, Ainhoa, per la seua part, va agrair a tots els presents les atencions i els desitjos per a este any.

  Tant l'alcalde com la regidora de Festes, van agrair també en les seues intervencions la meravellosa representació que ha tingut la ciutat gràcies a Clara i la seua cort; i van desitjar a les noves protagonistes de les festes, i a les seues famílies, que gaudisquen de cada moment, mostrant la seua total predisposició perquè així siga.

  Pujar