elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca celebra amb un gran èxit de participació la II edició del ‘Saló del Manga, el Còmic i la Cultura Asiàtica’

Sueca celebra amb un gran èxit de participació la II edició del ‘Saló del Manga, el Còmic i la Cultura Asiàtica’
  MÉS FOTOS
  Sueca celebra amb un gran èxit de participació la II edició del ‘Saló del Manga, el Còmic i la Cultura Asiàtica’ - (foto 2)
  Sueca celebra amb un gran èxit de participació la II edició del ‘Saló del Manga, el Còmic i la Cultura Asiàtica’ - (foto 3)

  La ciutat de Sueca ha celebrat durant el cap de setmana el ‘II Saló del Manga, el Còmic i la Cultura Asiàtica’. Es tracta d'una iniciativa organitzada per segon any consecutiu des de l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, que ha comptat amb una àmplia programació d'activitats per a tots els públics i que ha tornat a ser tot un èxit de participació. Centenars de persones han visitat els expositors situats a l'esplanada del Casal Jove i han participat en el gran nombre de propostes que s'oferien per a impregnar-se de la cultura asiàtica per uns dies. “Volem agrair la participació de totes les famílies que han acudit durant el cap de setmana a l'esdeveniment, així com a les persones que han format part de l'organització. Ha sigut un repte amb molta faena darrere, però que ha valgut la pena per la gran acollida que ha tingut. Des de la Regidoria de Joventut, continuem apostant per unes polítiques juvenils que oferisquen una programació atractiva per a tots els joves de la nostra ciutat, al mateix temps que els animem a seguir-nos per les xarxes socials per a estar al dia de tot el que organitzem en @casaljovesueca”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

  El ‘II Saló del Manga, el Còmic i la Cultura Asiàtica’ ha comptat amb diferents zones, activitats i tallers. Entre els més destacats: el concurs de Cosplay, amb un total de 25 participants, superant el nivell de l'any anterior; en la zona Artística, ha destacat el taller de figures impreses en 3D per als més joves de la família i el taller de Pisla també conegut com Hanna Beads; i com no podia ser d'una altra manera, el Karaoke, on els assistents han pogut cantar i gaudir durant tota la vesprada del diumenge.

  Des de la Regidoria de Joventut volen mostrar el seu agraïment a tots els artistes, expositors i comerços implicats; al jurat dels concursos de Kpo/Idol, Cosplay i Karaoke; així com a tots els participants i assistents a esta segona edició del Saló del Manga, el Còmic i la Cultura Asiàtica.        

   

  Pujar