elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca celebra el III Certamen Local de Lectura en Veu Alta 'De Viva Veu'

Sueca celebra el III Certamen Local de Lectura en Veu Alta 'De Viva Veu'
  MÉS FOTOS
  Sueca celebra el III Certamen Local de Lectura en Veu Alta 'De Viva Veu' - (foto 2)

  El Centre Municipal Bernat i Baldoví ha acollit el III Certamen Local del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta 'De Viva Veu', que ha comptat amb la participació d'alumnat de diversos centres escolars del municipi i de l'IES Joan Fuster. De Viva Veu és un projecte cultural, educatiu i d'animació a la lectura, basat en accions entorn a la lectura en veu alta, el qual genera propostes per a potenciar l'hàbit lector i les habilitats personals i comunicatives entre la població. El Certamen Local ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació.

  Els i les participants van competir en quatre categories diferents en funció del curs que estudien: Teuladins (3r i 4t Primària), Blavets (5é i 6é Primària), Passerells (1r i 2n ESO) i Oronetes (3r i 4t ESO). El regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez, ha tingut paraules d'agraïment per al professorat i alumnat dels diferents centres participants per la seua implicació en el projecte, “any rere any, comprovem com els xiquets i xiquetes posen el llistó cada vegada més alt, dificultant la labor del jurat en la seua decisió. Estem molt satisfets perquè, en este certamen local que potencia la lectura en veu alta, els i les joves participants han demostrat una qualitat excepcional”.

  L'alumnat que representarà a Sueca en el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta - Final Comunitat Valenciana, que se celebrarà el 3 de juny, serà: Teuladins – Óscar Martínez (com a suplent, Judith Campillo); Blavets – Aleix Cifre (com a suplent, Aitana Guillem); Passerells – Pepa Mafé (com a suplent, Ainhoa Martínez); i Oronetes – Aitana Marco, Àfrica Pérez i Marta Vendrell (i com a suplents, Josep Sampedro, Vera March i Emma Bolo).

  Pujar