4 de desembre de 2020 4/12/20

Sueca canta els èxits de Jarabe de Palo

Sueca canta els èxits de Jarabe de Palo - (foto 1)
  • El grup congrega més de 3000 persones a Sueca en la seua parada dintre la gira 50 Palos Tour

MÉS FOTOS
Sueca canta els èxits de Jarabe de Palo - (foto 2)
Sueca canta els èxits de Jarabe de Palo - (foto 3)

La Fira i Festes de Sueca 2017 té els dies comptats. Després de dies intensos i llargues nits de festa, este cap de setmana la capital riberenca ha encetat la recta final dels seus festejos amb un concert de primera de la mà d'un dels millors grups del panorama musical espanyol, Jarabe de Palo. Més de 3.000 persones van acudir a la cita programada per a la vetlada del dia gran de les festes de la localitat, el 8 de setembre, dia en què es commemora la Festivitat de la Mare de Déu de Sales, patrona de Sueca.

El públic del nou recinte de festes va cantar a l'uníson els temes més populars de la banda. Depende, Bonito, o la mítica La flaca, un dels temes més cantats del grup i un d'aquells que ha marcat indiscutiblement la seua trajectòria, van sonar a Sueca, entre molts d'altres.

El concert de la passada nit a Sueca s'emmarca en la gira 50 Palos Tour. 50 palos és el projecte amb que Pau Donés ha mamprés la seua esperada tornada als escenaris. Després de vora dos anys, i amb 50 anys complerts, el cantant torna als concerts amb la seua banda, per celebrar el 20 aniversari de Jarabe de Palo, amb un llibre, un disc i una gira en la qual repassa les seues cançons més conegudes versionades a veu i piano.

La de Sueca ha estat una de les poques parades que ha fet el grup en tota la geografia valenciana, en esta gira, més enllà dels seus concerts a València i Alacant.

Malgrat que la capital riberenca afronta ja els últims moments de la seua festa, les pròximes hores es preveuen intenses. Entre altres actes, Sueca ha programat per a la nit d'este dissabte, 9 de setembre, el Gran Piromusical, una edició especial del popular esdeveniment pirotècnic que serà un autèntic tribut a la música de la Ruta del Bacalao i paral·lelament, acollirà també la IV edició del festival EspigaRock amb Aspencat, Boikot, Ebri Knight, Smoking Souls, Pupil·les, Mafalda, DJ Rule, i Barbaritats, el guanyador de la primera edició del concurs EspigaRock. Per finalitzar, demà diumenge 10 de setembre, es celebrarà la 57ª edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

Pujar