elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca acull la Fira de Falles: comprar al comerç local té premi

Sueca acull la Fira de Falles: comprar al comerç local té premi
  • Qui compre als comerços adscrits a la iniciativa podran beneficiar-se d'un 2x1 en adquirir un tiquet per pujar a les atraccions

L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, oferirà a partir de hui divendres la tradicional Fira de Falles que, a l'igual que en els últims anys, buscarà potenciar les compres en el comerç local gràcies a la col·laboració de l'associació comercial Arrima't. Gràcies a este acord, tota aquella persona que realitze les seues compres durant els pròxims dies en determinats comerços de la ciutat adscrits a esta iniciativa, podrà beneficiar-se d'una oferta 2x1 en adquirir un tíquet per a pujar a les atraccions del recinte firal. Estos tíquets 2x1 es podran utilitzar qualsevol dia, fins al 27 de març, excepte els dissabtes, diumenges i festius.

“Amb la celebració de les Falles tan pròxima, des de l'Ajuntament hem volgut oferir la tradicional fira d'atraccions pensant especialment en els més xicotets de la casa, perquè gaudisquen de l'ambient festiu que recorrerà els carrers de la ciutat. D'altra banda, aprofitarem la instal·lació de la fira per a afavorir al comerç local oferint estos tíquets 2x1”, ha explicat la regidora de Festes, Gema Navarro. Per la seua part, el president d'Arrima't, Tony Landete, ha assenyalat que “de nou, com hem fet els últims anys, l'associació i els empresaris de la fira col·laborarem oferint estos tíquets a totes les persones que realitzen les seues compres en els comerços associats a Arrima't, perquè aconseguisquen descomptes a l'hora de gaudir de les atraccions”.

A més, com tots els anys, s'han establit els dies 25 de febrer i 25, 26 i 27 de març com el 'Dia del Xiquet', en els quals el preu de les atraccions serà de 1,5 o 2 euros.

Pujar