elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Roben més de 8.000 metres de coure en polígons de Sueca

Roben més de 8.000 metres de coure en polígons de Sueca
  • La Guàrdia Civil ha detingut als dos lladres després de tenir una avaria en el cotxe que utilitzaven per a transportar el material robat

La Guàrdia Civil de Sueca, va tenir coneixement que des de finals d'octubre fins a principis de novembre s'havien cometent 4 robatoris amb força en polígons industrials de Sueca amb el mateix modus operandi de nit i arrancant el cablejat de l'enllumenat electrico.

Per tot això, s'inicie una investigació parteix de components de la Guàrdia Civil de Sueca, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l'autor o autors d'aquests fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, el passat 24 d'aquest mes, s'ha pogut detenir a dos homes de 30 i 40 anys de nacionalitat espanyola, quan van tenir una avaria en el vehicle que viatjaven el qual era utilitzat per a transportar el cablejat de coure robat que més tard era venut en chatarrerías de tota la província.

Ha estàs persones se li atribueixen 4 delictes de robatori amb força en les coses en polígons industrials. S'ha pogut recuperar gran part del coure sostret.

Les instal·lacions elèctriques de diverses naus van quedar greument perjudicades a conseqüència dels robatoris d'aquest material.

Aquests fets estaven creant gran alarma social entre els empresari del polígon industrial.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades en els Jutjats d'Instrucció núm. 5 de Sueca.

Pujar