elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Comerç de Sueca informa sobre la Segona Convocatòria del Pla Resistir

La Regidoria de Comerç de Sueca informa sobre la Segona Convocatòria del Pla Resistir

  L'Ajuntament de Sueca ha aprovat les bases corresponents a la Segona Convocatòria de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, mitjançant la qual es destinarà la quantitat de 458.982,92 euros (que correspon a l'import romanent de la primera convocatòria). Estes ajudes són finançades per la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament de Sueca, i destinades a ajudar de manera directa a les xicotetes empreses i autònoms/es del nostre terme municipal, incloses les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes.

  Des de la Regidoria responsable s'informa que “les sol·licituds hauran de dirigir-se al Departament de Comerç de l'Ajuntament, i seran admeses per estricte ordre d'entrada en el Registre Municipal fins a esgotar el crèdit disponible. A este efecte, és molt important que les sol·licituds es presenten correctament acompanyades del formulari normalitzat emplenat i de tota la documentació requerida en les bases”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea.

  Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, del 4 al 25 de juny, tots dos inclosos.

   

   

  Pujar