1 de juny de 2020 1/6/20

El CF Promeses Sueca està repartint mascaretes homologades i reutilitzables a tots els seus jugadors i cos tècnic

El CF Promeses Sueca està repartint mascaretes homologades i reutilitzables a tots els seus jugadors i cos tècnic - (foto 1)

  Des de l’escola de futbol C.F. Promeses Sueca s’ha llençat aquesta iniciativa per a protegir la salut dels seus jugadors i cos tècnic, a més de contribuir a la lluita contra la pandèmia de la COVID-19.

  Es tracta de mascaretes amb el logo i els colors de l’escola, que estan homologades, a més de ser llavables i reutilitzables. Un altre valor afegit és que són de fabricació valenciana, ja que estan confeccionades per la marca que vist el club a la seua roba esportiva.

  Tal com ha declarat el seu president, Carles Coves: «Des del moment en què va sorgir la possibilitat de dotar a tots els jugadors i cos tècnic de les mascaretes  homologades amb segell valencià i personalitzades amb els colors i l’escut de l’escola del balonet; des de la junta directiva ens vam bolcar en este projecte perquè tenim ganes de poder tornar a fer rodar el baló, i volem que estiga'm totes i tots quan açò siga possible».

  Les mascaretes s’estan repartint amb la col·laboració dels delegats de cada equip, i tot i les dificultats de distribució que provoquen les mesures de confinament actuals, s’espera que estiguen totalment repartides al llarg d’esta setmana.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar