elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pasqua esportiva a Sueca

Pasqua esportiva a Sueca - (foto 1)

  Per a estes vacances de Pasqua, l'Ajuntament de Sueca ha organitzat unes jornades esportives dirigides a tots els xiquets i xiquetes de localitat. Es tracta del 3sport, un esdeveniment esportiu més que consolidat entre els menuts del municipi, que programa el consistori en les vacances de Nadal i de Pasqua.

  El regidor titular d'Esports, Vicent Baldoví, s'ha mostrat molt content per l'èxit de la implicació dels escolars en les anteriors edicions i espera que esta nova torne a tenir bona acollida, atés que enguany s'inclou a petició dels participants la categoria infantil. "Es tracta d'unes jornades on els xiquets i xiquetes a més de practicar esport també fan nous amics i amigues i al tractar-se d'esports d'equip cooperen tots junts, el que significa que s'incentiva el companyerisme".

  Estes jornades se celebraran durant tres dies, del 19 al 21 d'abril, i cada dia estarà destinat a un esport diferent. El primer dia al futbol sala, el segon al basquet i, el tercer i últim dia a una nova modalitat esportiva, el colpball.

  Els interessats es poden inscriure en les categories de benjamins a infantils, i els equips hauran d'estar formats per no menys de set persones i ser mixtes.

  Per altra banda, i coincidint amb la jornada del basquet, per la vesprada s'ha organitzat també un torneig de basquet 3x3 per la igualtat. Tal i com ha expressat Noelia Benedito, regidora d'Igualtat: "nosaltres entenem l'esport des de la vessant socialitzadora i integradora, una eina més per treballar per la igualtat, sense distinció de gèneres i edats" ha remarcat Benedito.

  La jornada començarà a partir de les 16:00 hores fins les 22:00 hores al pavelló cobert i també a l'exterior del recinte esportiu. El torneig es dividirà en quatre categories: infantil-cadet, júnior, sènior i l'última opció és destinada a un torneig familiar i té que estar comprés, com a mínim, per dos adults i la resta per xiquets nascuts entre 2005 i 2010. A més, es tracta d'una jornada participativa i no competitiva.

  Els equips tenen que ser mixtes i formats per cinc integrants i, per als més menuts, es realitzaran jocs d'habilitats i d'oci.

  Pujar