elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Óscar Martínez és reconegut amb una menció especial en la gran Final del certamen De Viva Veu

Óscar Martínez és reconegut amb una menció especial en la gran Final del certamen De Viva Veu
  MÉS FOTOS
  Óscar Martínez és reconegut amb una menció especial en la gran Final del certamen De Viva Veu - (foto 2)
  Óscar Martínez és reconegut amb una menció especial en la gran Final del certamen De Viva Veu - (foto 3)
  Óscar Martínez és reconegut amb una menció especial en la gran Final del certamen De Viva Veu - (foto 4)

  El jove suecà Óscar Martínez Testa, de 10 anys i alumne de 4t de Primària del CEIP Carrasquer, ha sigut reconegut amb una de les mencions especials del jurat en la gran Final del 8é Certamen De Viva Veu celebrat fa uns dies a l'Auditori La Vall d'Uixó. Es tracta d'un certamen escolar de lectura en veu alta, en el qual el nostre municipi ha participat en els últims anys a través d'una semifinal local prèvia que s'organitza en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, a la qual assisteix alumnat de tots els col·legis i l'institut de la ciutat.

  En la gran Final celebrada este cap de setmana, han participat un total de 108 estudiants procedents dels certàmens locals celebrats en 29 municipis, entre ells, Sueca. El jurat ha atorgat 5 mencions especials per cada categoria, sent una d'elles, en la categoria Teuladins, per al jove estudiant de Sueca.

  A més d'Óscar Martínez, la nostra ciutat ha estat representada també en la gran Final per: Aleix Cifre, Pepa Mafé, Aitana Marco, Àfrica Pérez i Marta Vendrell. I com a suplents: Judith Campillo, Aitana Guillem, Ainhoa Martínez, Josep Sampedro, Vera March i Emma Bolo.

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació, vol felicitar públicament a Óscar Martínez pel reconeixement aconseguit, a l'igual que a tot l'alumnat de Sueca participant en la gran Final i en la semifinal local celebrada el mes de març passat.

  Pujar