18 de gener de 2020 18/1/20

Obert el termini de preinscripció a l'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes

  L'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes de Sueca ja ha obert el període de preinscripció per al curs acadèmic 2015-16. Els preinscrits podran optar als cursos d'anglés fins el nivell B1 – 2 d'anglés.
  La preinscripció, que és un tràmit imprescindible per tal d'optar a una plaça, és gratuïta i s'ha de tramitar a través de la web de l'EOI de Gandia (mestreacasa.gva.es/web/eoigandia), fins el pròxim diumenge 16 de juliol, en el següent enllaç https://appweb.edu.gva.es/eoi/default.asp Una vegada completat tot el procediment, cal guardar el justificant com a resguard.

  El llistat provisional de preinscrits es farà públic el pròxim dimecres 19 de juliol. Els interessats poden consultar tota la informació sobre el procediment, l'oferta de cursos, les proves de nivell, el programa That's English i altres preguntes freqüents a la web de l'Escola Oficial d'Idiomes de Gandia.

  Els cursos s'impartiran a l'IES Joan Fuster de Sueca, dos dies a la setmana. No obstant això, la matriculació i la resta de tràmits de secretaria es faran a la seu principal de Gandia.

  Qui pot accedir?

  ✓ Tots els majors de 16 anys o que els compleixen l'edat abans del 31 de desembre de 2017.
  ✓ Estudiants de Secundària majors de 14 anys que sol·liciten una llengua diferent de la cursada en l'ESO (deuran presentar certificat del centre docent que acredite el curs i l'idioma o els idiomes que estudien)

  Qui necessita fer la preinscripció?

  ✓ L'alumnat de nou ingrés.
  ✓ L'alumnat que no ha estat matriculat en el curs acadèmic anterior en l'Escola Oficial d'Idiomes, ha superat la prova de certificació de nivell i vol continuar els seus estudis.
  ✓ L'alumnat que va renunciar a la matrícula abans d'acabar el mes de gener sense presentar ninguna justificació.
  ✓ L'alumnat que no ha estat matriculat el curs anterior i vol continuar els estudis.
  ✓ L'alumnat de cursos anteriors que no ha estat matriculat en el curs 2016 – 2017 i vol fer la prova de nivell.

  ocultar
  Obert el termini de preinscripció a l'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes
  Pujar