elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La nova vorera de l'avinguda Vilella millora considerablement la seguretat dels vianants

La nova vorera de l'avinguda Vilella millora considerablement la seguretat dels vianants
  • A més de la construcció de la vorera, s'ha instal·lat il·luminació i bancs per al disfrute de la ciutadania

L'avinguda Vilella llueix des d'esta setmana la seua nova imatge, després dels treballs de reurbanització i construcció d'una vorera que, a partir d'ara, connectarà el centre del municipi amb esta zona molt utilitzada diàriament per les persones que acudeixen al Cementeri o també que practiquen algun esport. L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha invertit 183.033,40 euros en esta actuació “molt demandada per la ciutadania que, per fi, podrà gaudir. Es tracta d'un projecte que vam iniciar la passada legislatura i que calia portar a la pràctica amb l'objectiu principal de millorar ostensiblement la seguretat dels vianants, en tractar-se d'una avinguda de doble sentit de circulació per als vehicles que suposava un greu perill per a les persones que la utilitzaven a peu o practicant esport”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

Els treballs han consistit en la construcció d'una vorera amb il·luminació i bancs, en els trams en els quals no existia, i una renovació i ampliació de la mateixa en aquells en els quals ja hi havia. També s'ha procedit a l'asfaltat de tota la calçada. L'alcalde ha explicat així mateix que, pròximament, s'habilitarà com a pàrquing un xicotet terreny que es troba al costat de la recentment construïda vorera.

La regidora d'Urbanisme, i en la passada legislatura responsable de l'àrea de Medi Ambient, Carmen Pérez, ha mostrat la seua satisfacció pel resultat dels treballs, “creiem que la zona ha millorat considerablement quant a seguretat i en una major qualitat de vida per a la ciutadania, amb un passeig il·luminat i amb bancs perquè les persones puguen descansar. Era una infraestructura molt necessària i, per fi, és una realitat. La nostra intenció és crear un circuit per a realitzar a peu al voltant de la ciutat”.

L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha explicat també que la pretensió de l'Ajuntament és dignificar tota la zona, creant una circumval·lació per als vianants que connecte diversos punts, com ara el centre urbà, el Cementeri Municipal i la zona pròxima a l'escola infantil San José y San Antonio, fins a arribar al bosc periurbà i l'assut de Sueca, sense perill. Així mateix, ha indicat que s'han iniciat ja els treballs d'ampliació del Cementeri Municipal davant la necessitat de disposar de més capacitat.

Pujar