22 de novembre de 2019 22/11/19

SAV S.A., la nova empresa de neteja viària a Sueca, comença la seua activitat

SAV S.A., la nova empresa de neteja viària a Sueca, comença la seua activitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  SAV S.A., la nova empresa de neteja viària a Sueca, comença la seua activitat - (foto 2)
  SAV S.A., la nova empresa de neteja viària a Sueca, comença la seua activitat - (foto 3)
  SAV S.A., la nova empresa de neteja viària a Sueca, comença la seua activitat - (foto 4)

  L'empresa de Neteja Viària i Recollida de Residus i Transport a la Planta de Tractament, Sav (Agricultures de la Vega de València S.A.) ha iniciat la seua activitat este dimecres 1 d'agost, a les 00.00 de la matinada, amb la replegada nocturna de fem, la qual s'ha realitzat sense incidents. Després d'un any, malgrat tots els procediments jurídics que han retardat la concessió definitiva, l'empresa adjudicatària ha pogut posar en marxa el nou material, modernitzant així l'equipament de treball per garantir l'eficàcia i eficiència d'este servei. La regidora competent, Isabel Jiménez, ha estat supervisant els treballs de la nova empresa en les primeres hores del servei, este matí.

  L'encarregada de dur a terme la feina ha incorporat dos nous camions d'arreplegada de fem, un d'ells de 23 i d'altre de 18 metres cúbics. A la plantilla de treballadors s'han incorporat dos conductors per al transport de recollida de fem i cinc nous peons que se sumen a l'equip habitual. La mercantil adjudicatària, se n'encarregarà també de la retirada de fem a les platges i afegirà un camió per a arreplegar trastos a esta zona. Així també, este matí, dins del nou material renovat s'ha procedit a canviar els contenidors selectius, dels quals 85 són de cartó i 85 de plàstic. Com a novetat estos nous contenidors de reciclatge, han afegit un relleu per a persones invidents, així es facilita la identificació per a este col·lectiu. En els pròxims mesos s'incorporarà, de manera progressiva, el nou equipament cedit per l'empresa. SAV comptarà, per a la realització de les tasques, amb un camió de recollida de cartó, dos màquines agranadores, 100 papereres i una màquina de neteja Piaggio Porter específica per a jardins, brosses i parcs infantils, baixa en emissions de COâ‚‚ i respectuosa amb el medi ambient.

  Sav, empresa guanyadora de la concessió va ser la més avantajosa amb l'oferta econòmica, contracte que se va adjudicar per un import de 1.200.374,62€ anuals. Amb la millora del material i la incorporació de nous recursos al personal, des de l'ajuntament s'espera millorar el servei de neteja així com les condicions dels treballadors, capítol en què l'empresa també ha proposat una millor retribució del personal, amb un millor percentatge salarial. La nova concessió s'ajusta al compromís social, reservant places dins de les noves contractacions per a persones en situació en risc d'exclusió al mercat laboral i persones amb diversitat funcional.

  ocultar
  SAV S.A., la nova empresa de neteja viària a Sueca, comença la seua activitat
  Pujar