elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzen un gos maltractat, abandonat i desnodrit a Sueca

Localitzen un gos maltractat, abandonat i desnodrit a Sueca
  • No és la primera vegada que la Policia Local de Sueca obri diligències per fets similars per a la seua remissió al Jutjat

MÉS FOTOS
Localitzen un gos maltractat, abandonat i desnodrit a Sueca - (foto 2)
Localitzen un gos maltractat, abandonat i desnodrit a Sueca - (foto 3)

Els fets van ocórrer dissabte passat 9 de Juliol, quan la protectora d'animals 'Refugi els Àngels' va tindre coneixement que un gos estava atrapat en una séquia de la localitat, en molt males condicions físiques. Immediatament, la protectora va alertar als serveis municipals, els quals van localitzar i van rescatar a l'animal.

Posteriorment, l'empleat municipal que va rescatar a l'animal es va personar en la Central de la Policia Local de Sueca per a deixar constància dels fets ocorreguts. En aqueix moment, la Policia Local inicia les investigacions preceptives per a l'esclariment dels fets i la identitat del propietari, concloent que ens trobem davant un presumpte delicte de maltractament animal i un altre d'abandó, castigats amb pena de presó.

Els investigadors han pogut comprovar també que l'animal ja havia sigut abandonat en la via pública en anteriors ocasions. Presentava una deterioració física evident i un estat de desnutrició avançat. Gràcies a la col·laboració de la protectora, de la ciutadania i dels serveis municipals, l'animal està sent atés de les seues ferides.

No és la primera vegada que la Policia Local de Sueca, cada vegada més pròxima i especialitzada, obri diligències per fets similars per a la seua remissió al Jutjat.

Pujar