elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La lluita entre l'home i la màquina tanca la jornada del dissabte en MIM Sueca

La lluita entre l'home i la màquina tanca la jornada del dissabte en MIM Sueca
  • Cap de setmana amb 25 representacions amb 2 estrenes en MIM Sueca

MÉS FOTOS
La lluita entre l'home i la màquina tanca la jornada del dissabte en MIM Sueca - (foto 2)
La lluita entre l'home i la màquina tanca la jornada del dissabte en MIM Sueca - (foto 3)

Les dues jornades finals de la 33ª edició de la Mostra Internacional de MIM a Sueca, aquest dissabte i diumenge, ofereixen 25 representacions i activitats en la localitat, amb diverses estrenes que posen la guinda a un festival marcat per l'humor, però també per la crítica, i que torna a omplir els carrers de Sueca.

Aquest cap de setmana el públic podrà gaudir d'una estrena internacional amb els neerlandesos Panama Pictures i el seu “Into thin Air”, un emocionant joc de vertigen i moviment. La Plaça Sant Pere acollirà el dissabte aquest original espectacle d'altura i equilibri, on el vertigen i les emocions trauen a relluir la fragilitat de l'ésser humà i la dependència entre els uns i els altres. A més, l'obra posarà el punt i final al festival el diumenge a última hora de la vesprada. Sobre l'escenari, una curiosa escala a punt de caure i tres artistes que ballen i suren al compàs.

El colofó de dissabte el posa Animal Religion que presentarà “Tauromàquina”, un espectacle de circ contemporani, dansa i música que serà tot un xoc de forces entre la màquina i l'home. Serà passada la mitjanit en el Pàrking de la Ronda País Valencià.

D'altra banda, les dues estrenes del diumenge inclouen la posada de llarg per primera vegada de “Ferrament(r)és” dels valencians La República del Llapis. Quins misteris, relacions i sorpreses amaga una xicoteta i oblidada caixa d'eines? La resposta és una obra tàctil que conversa amb el públic sobre l'amistat i l'afecte.

També, el CM Bernat i Baldoví serà testimoni de “Kariguri” de Giramagic, un treball artesanal a mig camí entre la màgia i la poesia visual carregat d'al·legoria i tendresa.

A més de les quatre estrenes, les dues jornades inclouran noves passades i noves oportunitats per als assistents amb “El veí del costat” del MIM, CEAR i Pont Flotant, “Murmuyo” de Ami-go!, “Ma solitud” de Guillem Albà o “Hotel Flamingo” de Clownic, entre un total de 25 representacions des del migdia i fins a la nit.

Davant la possibilitat que el mal temps condicione alguna de les representacions, l'organització del MIM Sueca compta amb espais alternatius en cas d'haver de reubicar les obres i es comunicaria a través de les xarxes socials.

Les entrades de tots els espectacles poden adquirir-se online en les webs mimsueca.com i notikumi.com, però sempre haura disponibles fins a una hora abans en el Centre Municipal Bernat i Baldoví i en el Poliesportiu Cobert.

Pujar