elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Associació AFEM RB rep la recaptació aconseguida en el II Concurs de Paelles Amateur de Sueca

L'Associació AFEM RB rep la recaptació aconseguida en el II Concurs de Paelles Amateur de Sueca

    El saló de plens de l'Ajuntament ha acollit l'acte de lliurament dels diners recaptats amb la celebració del II Concurs de Paelles Amateur, organitzat per les regidories de Turisme i la responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. A més dels premis per a utilitzar en el comerç local entregats als guanyadors, des de l'organització es va decidir destinar tots els diners recaptats amb la venda dels tíquets, a l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Ribera Baixa (AFEM RB) que atén persones amb trastorn mental greu.

    “En esta segona edició del certamen, vam decidie destinar íntegrament els diners recaptats amb les aportacions simbòliques d'1 euro a l'associació AFEM RB, que desenvolupa una funció essencial a la nostra ciutat. El nostre objectiu és continuar col·laborant i facilitant recursos a les diferents associacions de Sueca la labor de les quals resulta fonamental per al col·lectiu», ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

    Al costat de l'alcalde, ha sigut present la regidora responsable del certamen, Manoli Egea, qui ha mostrat la seua satisfacció per poder contribuir amb la quantitat recaptada en esta ocasió de 650 euros, 150 més que en la primera edició, «estem molt contents perquè això significa que la ciutadania, a més de ser solidària, ha secundat molt positivament la iniciativa de celebrar este concurs amateur i de fer pinya amb la família i amistats, contribuint a un dia de festa. Espere que l'any que ve siga encara major la quantitat recaptada per a poder destinar a més associacions del municipi».

    En representació d’AFEM RB, han acudit el seu president, Vicent González, i la treballadora psicòloga Carolina Martí, qui ha mostrat el seu agraïment perquè des de l'organització del concurs s'haja pensat en la seua associació enguany per a rebre la recaptació de l'acte, «tot això ens servirà per a poder continuar fent el treball de rehabilitació i reinserció social de les persones amb malaltia mental greu».

    Pujar