elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Sueca es reuneix amb la directora general de Justícia per a reprendre el projecte de construcció d'un nou Palau de Justícia

L'alcalde de Sueca es reuneix amb la directora general de Justícia per a reprendre el projecte de construcció d'un nou Palau de Justícia

    L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, s'ha reunit amb la directora general de Justícia, Cristina Gil, per a traslladar-li la necessitat de construir un nou Palau de Justícia a la ciutat, “que aglutine tots els jutjats i oferisca un servei concorde al segle XXI a la ciutadania de tot el partit judicial, tal com he vingut reclamant amb insistència durant l'anterior legislatura a l'anterior consellera, qui va afirmar el seu interés que el projecte tirara endavant al més prompte possible”, ha explicat Vázquez.

    En la trobada amb la directora general i el subdirector general d'Infraestructures Judicials, José Ignacio Casar, l'alcalde va exposar el seu màxim interés a reprendre este projecte “que es va quedar damunt de la taula la passada legislatura”, per a la construcció d'un Palau de Justícia que centralitze tots els jutjats existents i serveis que es presten. “Com a alcalde, era una obligació reprendre el projecte perquè no es quedara en una via morta”, ha assenyalat Vázquez, qui ha mostrat la seua confiança que el nou complex de justícia siga una realitat a Sueca, “he eixit de la reunió amb molt bones sensacions perquè m'han 'recollit el guant' i han entés les pretensions i necessitats que té Sueca com a cap de partit judicial. La directora està disposada a exposar-li a la consellera tots els avantatges que pot tindre un nou edifici que no es quede xicotet i insuficient des del principi, sinó que, tal com m'ha comentat, puga albergar fins a 4 sales més. Amb això garantiríem un servei de qualitat per a la ciutadania. Com a Ajuntament, cediríem la parcel·la per a edificar-lo”, ha explicat l'alcalde.

    Dimas Vázquez ha sol·licitat a la directora general que, de manera paral·lela, es comence ja a redactar el projecte gràfic mentre es resol l'execució de la unitat urbanística on se situaria el nou Palau de Justícia.

    Pujar