elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca renova l'àrea de jocs infantils de l'avinguda del Mestre Serrano

L'Ajuntament de Sueca renova l'àrea de jocs infantils de l'avinguda del Mestre Serrano

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ha iniciat els treballs de renovació de l'àrea de jocs infantils situada en l'avinguda del Mestre Serrano. Amb un pressupost de 77.319 euros, el nou parc constarà de tres zones diferenciades segons els usuaris i usuàries als que van destinades, els jocs de les quals (tobogans, caseta, gronxadors...) estaran adaptats a les diferents edats i altures dels xiquets i xiquetes, així com a les necessitats especials que puguen presentar alguns menors.

    “Estem molt contents de poder oferir a la ciutadania esta nova àrea infantil de jocs, que se suma a les que hem renovat també, al llarg de la legislatura, en altres zones de la ciutat, i als parcs nous que s'han construït com ara el dels Jardins del Sequial. Els treballs que es realitzaran en l'avinguda del Mestre Serrano inclouen, a més, una repavimentació de tota la superfície, respectant els arbres i ampliant els escocells per a no dificultar el seu creixement. Esperem que esta nova àrea infantil siga del grat de grans i menuts, i que puguen gaudir-la durant molt de temps”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

    L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha explicat que “les zones d'esplai dels nostres xiquets i xiquetes són molt importants per a nosaltres. Per això, hem apostat des del primer dia per dotar de noves àrees infantils a la ciutat, així com de renovar les existents, a fi que els menors puguen disposar d'uns jocs actualitzats i en el millor estat possible per al seu disfrute”.

    Pujar