elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca renova el conveni amb veterinaris del municipi per al control i esterilització de les colònies felines

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Benestar Animal, juntament amb representants de les clíniques veterinàries del municipi i d'associacions de protecció i defensa dels animals, ha signat un conveni mitjançant el qual es prorroga la col·laboració que es va iniciar fa un any per a la realització d'actuacions dirigides al control de les colònies felines del terme municipal de Sueca pel mètode de Captura, Esterilització i Retorn (CER). Les accions tenen com a finalitat el control de la població felina per a promoure el benestar animal, fer-lo compatible amb la salut pública, la convivència cívica i respectuosa i la seguretat de les persones i béns, així com garantir per als animals la deguda protecció, defensa i respecte, objectius compartits per totes les parts que signen l'acord.

    “Ens hauria agradat haver posat en marxa abans este conveni, era un projecte anhelat des de fa temps però diverses circumstàncies ho havien impedit. Ara, per fi, és una realitat i, a més, hem augmentat el pressupost de l'any passat de 10.000 euros fins als 15.000 euros d'enguany, més altres 3.000 euros en previsió que es produïra alguna complicació en els tractaments d'esterilització dels animals. L'objectiu és que les colònies felines estiguen en les millors condicions perquè això redundarà en la higiene i salubritat de la ciutat”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Carmen Pérez.

    Pujar