elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca convoca un procediment selectiu per a una plaça d'AEDL

    L'Ajuntament de Sueca té previst iniciar imminentment el procediment selectiu per a cobrir una plaça d'AEDL. Els interessats en participar hauran d'estar en possessió de titulació universitària, valorant-se preferentment aquelles relacionades amb els àmbits de l'economia, l'empresa, el dret, el turisme i les relacions laborals, i estar inscrits en el Servef en el codi d'ocupació 37131014, corresponent a l'epígraf d'Agent de Desenvolupament Local, abans del divendres 4 de maig.

    La convocatòria, que servirà per a mantindre la plaça ja existent d'AEDL que quedarà vacant pròximament, està condicionada a l'existència de la corresponent resolució de concessió de subvenció del Servef destinada a la continuïtat d'este lloc de treball, prèvia convocatòria en el seu cas, del Servef.

    Esta ocupació té com a principals funcions diferents activitats enfocades a la promoció turística, com ara preparar l'assistència a diferents fires turístiques organitzades per altres administracions, o aquelles iniciatives organitzades per l'Ajuntament de Sueca. A més, també s'haurà de treballar en la promoció comercial i altres accions de dinamització de l'economia local.

    El procés selectiu, que el consistori suecà iniciarà, està basat en l'annex de l'Ordre 18/2016, de 29 de setembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades a la contractació dels Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local.

    Pujar