22 de novembre de 2019 22/11/19

L'Ajuntament de Sueca rep al campió d'Espanya de boxa Jorge Fortea

L'Ajuntament de Sueca rep al campió d'Espanya de boxa Jorge Fortea - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Sueca rep al campió d'Espanya de boxa Jorge Fortea - (foto 2)
  L'Ajuntament de Sueca rep al campió d'Espanya de boxa Jorge Fortea - (foto 3)

  L'Ajuntament de Sueca ha volgut retre-li homenatge, este dijous 2 d'agost, amb un senzill acte, al recentment anomenat millor esportista de l'any del municipi i actual campió d'espanya de boxa, Jorge Fortea, pels triomfs aconseguits durant esta temporada. La recepció, celebrada al saló de plens del consistori, va comptar amb la participació dels familiars i els amics i companys més íntims del jove suecà. A l'esdeveniment va assistir també una representació nombrosa de la corporació municipal.

  El regidor d'Esports, Vicent Baldoví, va estar el primer en prendre la paraula. Baldoví va assegurar que estaven molt orgullosos per tots els èxits que estava aconseguint el púgil suecà, fruit de la constància i esportivitat que està demostrant.

  Fortea va tindre unes paraules d'agraïment cap a totes les persones que li hi havien transmès el seu suport abans i durant el campionat d'Espanya. L'esportista ha assegurat: "de vegades és complicat poder mirar endavant, però el suport mostrat per les veïnes i veïns de Sueca és el que ha aconseguit que em mantinga en forma dia a dia". El campió ha entregat a l'alcaldessa simbòlicament el seu cinturó d'or aconseguit a la competició d'Espanya en la modalitat Superwélter de Boxa, el passat divendres, com a mostra d'agraïment al poble de Sueca. Ell va assegurar que este havia sigut un any impressionant, tant pels títols assolits (WBC Latino, el campionat d'Espanya i millor esportista de l'any) com pels reconeixements rebuts. El jove viu un dels millors moments de la seua carrera esportiva situant-se en el número 1 del rànquing nacional, una posició que li permetrà obrir noves fronteres als seus objectius marcats en una perspectiva futura.

  Raquel Tamarit, l'alcaldessa de Sueca, qui va presidir l'acte, li va atorgar la insígnia de la ciutat i el va felicitar per tot l'esforç i sacrifici que ha patit per aconseguir les fites. La màxima autoritat local va expressar el seu agraïment, en nom de tota la ciutat, i va aprofitar l'ocasió per a recalcar l'elegància i saber estar del púgil quan competeix. També, va recordar el combat del divendres passat on Fortea es va fer amb l'or amb una tècnica molt acurada. "La categoria de les persones es demostra als moments importants i Jorge, quan li donaren el títol, va tindre unes paraules per a qui va ser el seu entrenador, Fernando Riera. Per a mi, això encara el fa més gran com a campió i com a persona" ha apuntat Tamarit.

  ocultar
  L'Ajuntament de Sueca rep al campió d'Espanya de boxa Jorge Fortea
  Pujar