elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca agraeix a la ciutadania la seua gran participació en els actes de les passades Festes Majors

L'Ajuntament de Sueca agraeix a la ciutadania la seua gran participació en els actes de les passades Festes Majors
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Sueca agraeix a la ciutadania la seua gran participació en els actes de les passades Festes Majors - (foto 2)
  L'Ajuntament de Sueca agraeix a la ciutadania la seua gran participació en els actes de les passades Festes Majors - (foto 3)
  L'Ajuntament de Sueca agraeix a la ciutadania la seua gran participació en els actes de les passades Festes Majors - (foto 4)

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, vol fer públic el seu agraïment a la ciutadania i visitants pel gran acolliment i èxit de convocatòria que han tingut tots els actes programats en les passades Festes Majors del municipi, de caràcter gratuït quasi íntegrament. “Per a este equip de govern i regidors amb delegació, suposa una tremenda satisfacció comprovar com tot el treball realitzat en la programació de les festes ha tingut una gran recompensa. Per això, volem agrair la resposta tan positiva obtinguda per part de la ciutadania i visitants, omplint d'un nombrós públic cada acte, i mostrant-se tan participatius i receptius. El nostre agraïment també per a molts sectors empresarials de la ciutat per la seua col·laboració, demostrant la seua gran qualitat i professionalitat”, ha expressat la regidora de Festes, Gema Navarro.

  Així mateix, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assenyalat que “la ciutadania necessitava unes festes d'acord amb la nostra ciutat, dins d'una nova normalitat sanitària. Per això, el nostre Ajuntament va treballar en eixe sentit, perquè foren gaudides per tota la població, com així s'ha demostrat amb els plens absoluts dels diferents espectacles”. Així mateix, la primera autoritat local ha afirmat que, “com a alcalde, el meu agraïment a tota la ciutadania que va participar amb la seua presència en les passades Festes”.

  El programa contenia una àmplia i variada proposta d'actes pensats per a totes les edats i gustos; des d'activitats per als més xicotets de la casa, en les quals han gaudit milers de xiquets i xiquetes, fins als concerts i propostes d'oci per a la joventut, passant pels espectacles musicals per a persones de major edat. A tot això, cal afegir el ple absolut en actes tan importants i emblemàtics a la nostra ciutat, com ara els relatius a la celebració de la festivitat de la patrona, la Mare de Déu de Sales o, en to més festiu, l'espectacular XX Piromusical i el 61 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

  La regidora de Comerç, Turisme i responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana, Manoli Egea, ha volgut també expressar el seu especial agraïment “a totes aquelles persones la labor de les quals és menys visible a priori però que, no obstant això, resulta imprescindible per al correcte desenvolupament dels actes i l'èxit aconseguit en cadascun d'ells. M'estic referint a funcionaris, treballadors de l'Ajuntament, operaris de muntatge i desmuntatge... En definitiva, a totes les persones que han fet possible la celebració d'estos actes, especialment als departaments de Turisme i Serveis Municipals”.

  Pujar