elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament renova el parc infantil de l'avinguda del Mestre Serrano

L'Ajuntament renova el parc infantil de l'avinguda del Mestre Serrano
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament renova el parc infantil de l'avinguda del Mestre Serrano - (foto 2)

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, es troba ultimant els treballs de renovació de l'àrea de jocs infantils situada en l'avinguda del Mestre Serrano. Amb un pressupost de 78.000 euros, el nou parc consta de tres zones diferenciades segons els usuaris i usuàries als quals van destinades, els jocs de les quals (tobogans, caseta, gronxadors...) estaran adaptats a les diferents edats i altures dels xiquets i xiquetes, així com a les necessitats especials que puguen presentar alguns menors. A més de la completa renovació dels jocs, s'ha canviat també tot el sòl de la zona infantil per a facilitar la diversió dels menors en les majors condicions de seguretat, realitzant una repavimentació de tota la superfície, respectant els arbres i ampliant els escocells per a no dificultar el seu creixement.

  “Estem pràcticament acabant els treballs de renovació d'esta zona de jocs infantils. Han patit un lleuger retard per problemes de subministrament d'algunes peces, però, per fi, la setmana que ve els xiquets i xiquetes podran gaudir d'ells. És una zona molt freqüentada per les famílies i era una actuació molt demandada, per això, estem molt satisfets de poder obrir-la ja”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

  L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha explicat que, en el full de ruta que es van marcar des de l'inici de la legislatura, “han sigut prioritat les zones d'oci dels nostres xiquets i xiquetes. Per això, hem apostat des del minut zero per dotar de noves àrees infantils a la ciutat, així com de renovar les existents, a fi que els menors puguen disposar d'uns jocs actualitzats i en el millor estat possible per al seu gaudi”. L'alcalde ha informat també que una altra de les zones previstes per a la construcció d'una àrea de jocs infantils se situarà en la plaça de l'Ajuntament, al costat del bust dedicat a Joan Fuster, “és un lloc de trobada molt freqüentat diàriament per la nostra ciutadania. A més, es renovaran alguns elements de les zones infantils pròximes al Centre de Salut, la situada al costat del casal de la Falla Sucro, la del parc de l'Estació i la dels Jardins del Sequial”.

  Pujar