elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament organitza un acte de reconeixement a la comunitat salesiana pel 90 aniversari de la seua labor educativa a Sueca

L'Ajuntament organitza un acte de reconeixement a la comunitat salesiana pel 90 aniversari de la seua labor educativa a Sueca
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament organitza un acte de reconeixement a la comunitat salesiana pel 90 aniversari de la seua labor educativa a Sueca - (foto 2)

  L'Ajuntament de Sueca ha volgut brindar un acte de reconeixement a la comunitat salesiana per l'aniversari que celebren en este 2023, ja que es compleixen 90 anys des de la seua arribada a la ciutat per a realitzar una important labor educativa i de formació de moltíssimes generacions de suecans i suecanes. Tal com va explicar el regidor Vladimir Micó, impulsor de la iniciativa, en la seua intervenció, “hem volgut reconéixer de manera oficial i pública a la comunitat de salesianes filles de María Auxiliadora de Sueca per este important aniversari, per a mostrar-los també la nostra gratitud per tot el treball que han realitzat de formació i educació de tants xiquets i xiquetes. La comunitat s'ha mostrat molt agraïda per este reconeixement, ja que ens comenten que no són molts els homenatges d'este tipus que se'ls brinden. És un acte senzill, però creiem que molt necessari”.

  Una gran quantitat de persones, entre professorat i antics i antigues alumnes, van omplir el saló de plens per a acompanyar, especialment, a les monges que encara romanen en el centre. L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha mostrat la seua satisfacció per la celebració d'este acte, “per experiència personal amb els meus fills, van ser uns anys molt grats, amb una formació molt completa en valors. Per tant, tan sols vull felicitar-los i dir-los que, des de l'Ajuntament, estem molt contents per eixe servei que han prestat a Sueca durant 90 anys, i el nostre reconeixement per a tot el professorat que ha passat per les aules”.

   

  Pujar