elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament obri demà el termini per a participar en el concurs del cartell anunciador de les Festes Majors de Sueca 2021

    Fa diverses setmanes, la Regidoria de Festes informava sobre la convocatòria d'este concurs, “malgrat la situació incerta en què ens trobem a causa de la crisi sanitària, hem volgut mantindre la convocatòria com en anys anteriors, a l'igual que vam fer amb el del cartell de Falles, a fi de mantindre una certa normalitat en la mesura que siga possible. El disseny guanyador serà la portada del Llibre de Festes 2021, que s'editarà amb seguretat encara que finalment les circumstàncies no permeteren la celebració de festejos. La nostra intenció és que quede enregistrat d'alguna manera tot el succeït en estos dos anys tan difícils que no poden quedar en l'oblit. Així mateix, amb la publicació del Llibre, volem contribuir també a mitigar, en part, la situació que estan afrontant els negocis locals”, en paraules de la regidora de Festes, Gema Navarro.

    A partir de demà, 7 d'abril, i en el termini de 20 dies naturals, tota aquella persona interessada a participar en el concurs podrà presentar la seua sol·licitud que s'ajustarà al model de l'annex de la convocatòria, preferentment per via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sueca. Excepcionalment, quan les persones sol·licitants no disposen de mitjans electrònics, podran presentar la sol·licitud i documentació de manera presencial en el Registre General d'Entrada de l'Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, mitjançant cita prèvia que es podrà sol·licitar en la web municipal o a través del telèfon 960.919.138, fins al dia 26 d'abril de 2021. Una vegada presentada la sol·licitud corresponent de participació en el Registre, el treball o treballs s'entregaran sense identificar en el Departament de Festes (2n pis), per a preservar la seua autoria, amb tota la documentació corresponent.

    Pujar