31 d’octubre de 2020 31/10/20

El ple de l'Ajuntament aprova la concertació de la gestió de la Residència i Centre de Dia de Sueca

  • La Fundació CV Santos Andrés, Santiago i Miguel serà l'entitat encarregada de la gestió integral dels serveis de Residència i Centre de Dia per a persones amb discapacitat en situació de dependència

El ple de l'Ajuntament va aprovar ahir la concertació de la gestió integral dels serveis municipals de Residència i Centre de dia, per a persones amb discapacitat en situació de dependència de Sueca, a la Fundació CV Santos Andrés, Santiago i Miguel. L'Ajuntament, titular d'estes noves instal·lacions, en les quals es prestaran estos serveis, a més del ja existent de Taller Ocupacional, va aprovar el mes d'abril passat la proposta de la Comissió Informativa d'Acció Social de concertar amb una entitat d'iniciativa social la prestació dels serveis. “Des de la Regidoria de Serveis Socials estem treballant a fons perquè, com més prompte millor, calculem que a principis d'octubre, estiga en marxa el centre”, ha assenyalat la regidor responsable, Manoli Egea. 

La Fundació CV Santos Andrés, Santiago i Miguel, situada a Sueca, i amb més de 15 anys d'experiència acreditada en la prestació de serveis a persones amb dependència, en el seu cas a usuaris amb malaltia mental, serà l'encarregada d'esta gestió, per a la qual han establit una relació de les categories professionals que es necessitaran cobrir. Entre elles, trobem la de psicòleg, metge-psiquiatra, terapeuta ocupacional, infermer, fisioterapeuta, treballador social, monitor, cuidador, cuiner, ajudant de cuina, auxiliar de neteja, personal de manteniment i ordenança. Totes les persones interessades a presentar el seu currículum, han d'enviar-lo al correu fundacionsasm@fundacionsasm.org, indicant la categoria professional a la qual opten, per a incloure'ls en el procés de selecció.    

         

Pujar