elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

22 joves participaran en el programa “La Dipu et beca” a Sueca

22 joves participaran en el programa “La Dipu et beca” a Sueca

  A partir de l’1 de juliol, els joves beneficiaris de la “Dipu et Beca” començaran la seua nova feina a l’Ajuntament de Sueca. Este migdia han sigut rebuts per part de la corporació municipal per donar-los la benvinguda i presentar als que seran els seus tutors durant els mesos estivals.

  Salvador Campillo, alcalde en funcions, ha volgut donar la benvinguda als joves “a la seua casa” i també ha aprofitat l’ocasió per a encoratjar-los a que siguen participatius en les seues feines, que tinguen entusiasme i iniciativa per allò que fan, alhora que s'ha  posat a disposició d'ells, junt a l'equip de regidors i tècnics municipals, pel que puguen necessitar al llarg del seu període de pràctiques formatives.

  Per la seua part, la regidora titular del departament de l’Agència de Desenvolupament Local, Isabel Jiménez,  ha assenyalat que “estes beques són una gran ajuda perquè per a molts de vosaltres suposa el primer contacte amb el món laboral, a més que representa també una oportunitat per descobrir com funciona l’administració pública”, i ha continuat “es tracta d’una gran plataforma perquè poseu en pràctica tot el que heu aprés durant l’any a més d’aprendre coses noves i, de segur, enriquidores” ha remarcat Jiménez.

  En total, 22 joves de la localitat participaran, durant els mesos de juliol i agost, en el programa impulsat per la Diputació de València. En la determinació dels estudis convocats per cobrir les places, s'han tingut en compte les necessitats dels departaments. Les àrees que més becaris acolliran són turisme i platges adaptades, 4 i 8 becaris respectivament, atès que en esta temporada de l’any són les que més reforços necessiten.

  Els departaments de l’Arxiu Municipal, Informàtica i Serveis Municipals comptaran amb un becari cadascú. En l’àrea administrativa hi hauran 6 beneficiaris, cada u d’ells destinat a un departament diferent: departament d’Intervenció, Serveis Socials, Personal, Servit, Contractació i al departament de Policia Local.

  Com en darrers edicions, els participants en el programa “La Dipu et beca” realitzaran 30 hores setmanals, i en total tenen que realitzar 240 hores. A més a més, els joves s’incorporaran al Règim de la Seguretat Social amb la conseqüent afiliació i alta, pel que podran acreditar l’experiència laboral adquirida al seu currículum vitae.

   

   

  Pujar