elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un Guàrdia Civil fora de servei rescata una veïna de Sueca que estava sent agredida per la seua exparella davant de les filles

Un Guàrdia Civil fora de servei rescata una veïna de Sueca que estava sent agredida per la seua exparella davant de les filles
  • L'home va baixar corrent de casa i va demanar a una altra veïna que s'emportara les filles de la víctima, que estava arraconada en un racó amb la seua exparella agredint-la

Un guàrdia civil franc de servei atura a Sueca (València) l'exparella d'una dona que estava patint una agressió per maltractaments en l'àmbit familiar al mig del carrer i en presència de les filles menors d'edat.

Un veí de l'edifici del davant de l'agent va alertar aquest que se sentien crits al carrer, tant d'una dona com de nens. És llavors quan l'agent de la guàrdia civil, franc de servei, baixa del seu domicili i observa una dona arraconada contra la porta d'un edifici per un home, que després resulta ser la seua exparella, enfrontat a ella, molt a prop de la mateixa (davant amb front). L'home feia escarafalls amb els braços de manera molt agressiva. A més, l'agent va poder escoltar com insultava la dona a crits. Tot això en presència de les filles.

El guàrdia civil, després de comprovar l'estat de nervis en què es trobava la dona, s'identifica i s'interposa en la discussió per separar l'home de la dona. L'agent sol·licita la col·laboració d'una veïna present al lloc perquè s'emportés la dona i les filles a l'interior de l'edifici.

En adonar-se del que passava, el detingut intenta fugir cap al seu vehicle, pitjor el guàrdia civil els ho impedeix i fa la detenció. Després, sol·licita la col·laboració de la patrulla de servei per traslladar el detingut i s'entrevista amb la dona, que li confirma que patia maltractaments de la seua exparella des de feia temps. L'agent l'anima a interposar la denúncia corresponent a l'aquarterament.

El detingut és un home de 39 anys d'edat i de nacionalitat espanyola a qui se li imputa un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Violència sobre la Dona Número 1 de Sueca (València).

Pujar