elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat, l'Ajuntament i l'Associació de Venedors de la Plaça inicien converses per a la dinamització del Mercat Municipal

La Generalitat, l'Ajuntament i l'Associació de Venedors de la Plaça inicien converses per a la dinamització del Mercat Municipal

  L'Ajuntament de Sueca ha convocat este dimecres a l'Associació de Venedors de la Plaça  i al director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, en el Mercat Municipal, per tal d'abordar la situació actual d'este comerç emblemàtic del municipi i la necessitat de línies d'ajuda per a la seua millora i dinamització. La trobada ha comptat també amb la participació de l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló.

  La reunió ha servit per posar en contacte la Direcció General de Comerç de la Generalitat Valenciana amb la realitat d'este comerç local. Des del consistori apunten “és essencial escoltar les preocupacions dels comerciants i treballar colze a colze amb ells per tal de conéixer quines són les adequacions i les millores necessàries per a revitalitzar este servei municipal en base a les necessitats de la ciutadania”.

  Per la seua banda, Costa va explicar a l'associació que existeixen diferents línies de finançament per tal de realitzar un estudi de viabilitat i també per a l'execució de nous projectes. El responsable de Comerç va encoratjar-los i va recordar-los, sobretot, la necessitat de creure en les pròpies possibilitats i iniciatives, tot amb el suport, quan calga, de l'administració municipal.

  En la trobada, el col·lectiu de venedors va apuntar algunes de les principals inquietuds com ara la problemàtica de climatització de l'edifici o la necessitat d'una zona major d'aparcament que millore l'experiència dels clients o ajude a captar-ne de nous, entre d'altres. En este punt es va fer referència també a la necessitat d'ampliar i millorar l'oferta de productes i activitats i l'horari per potenciar la promoció del comerç de la Plaça.

  Els representants de l'Associació de Venedors de la Plaça i l'Ajuntament de Sueca s'han emplaçat a trobar-se pròximament per tal de començar a definir les pròximes accions de cara al plantejament d'un pla de viabilitat.

  Pujar