elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Fòrum Saludem-nos! i tècnics municipals es reuneixen per a concretar les prioritats en el camp de la salut en el municipi

El Fòrum Saludem-nos! i tècnics municipals es reuneixen per a concretar les prioritats en el camp de la salut en el municipi

     

    Dins de les diferents accions que es duen a terme des de la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Sueca, destaca l'elaboració del I Pla de Salut del municipi de Sueca, basat en la detecció de necessitats realitzada prèviament en diferents fases. La regidora de Sanitat, Estefanía Requeni, ha explicat que, en estos moments, el treball continua “centrant-nos en prioritzar quines d'estes necessitats creiem que haurien d'abordar-se en primer lloc, realitzar un full de ruta a seguir i aconseguir un compromís des de l'àmbit polític perquè tot el treball tinga continuïtat fins que siga una realitat. Per tot això, ens hem reunit tècnics de l'Ajuntament i el Fòrum d'associacions Saludem-nos!, per a tractar de desenvolupar com s'ha d'implementar cadascuna de les necessitats que són prioritàries”, ha assenyalat Estefanía Requeni, qui ha volgut agrair la col·laboració dels tècnics municipals que han participat, així com dels representants de les associacions, per la gran tasca que realitzen en favor de tots els veïns i veïnes de Sueca.

    El Casal Jove ha sigut el lloc triat per a esta trobada entre el Fòrum Saludem-nos! i tècnics municipals, amb l'objectiu de realitzar una posada en comú de les necessitats prioritàries detectades quant a salut en el nostre municipi i dissenyar de manera col·lectiva accions que donen resposta a estes problemàtiques. Segons el plantejament de metodologies participatives, s'ha fet un treball col·lectiu intentant que totes les persones tinguen una participació activa i equitativa. 

    Estefanía Requeni ha reconegut la labor tan important realitzada per les associacions de Sueca per a revitalitzar les accions comunitàries de promoció de la salut en el municipi, “és un gran motiu d'orgull poder explicar en altres poblacions totes les activitats que han sorgit per pertànyer a la Xarxa de Ciutats Saludables i Xarxa Salut”. 

    Pujar