elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La festa del carnestoltes de Sueca aconsegueix un gran èxit en reunir centenars de xiquets i joves

La festa del carnestoltes de Sueca aconsegueix un gran èxit en reunir centenars de xiquets i joves

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, ha mostrat la seua satisfacció per l'èxit de convocatòria obtingut en la celebració de la festa de carnestoltes organitzada divendres passat. “Estem molt contents pel gran acolliment que ha tingut esta iniciativa que hem posat en marxa per primera vegada enguany i que, a causa de la gran participació, esperem que es puga oferir durant molts anys més. Els xiquets i xiquetes, i la joventut, són mereixedors de poder gaudir al màxim de festes com esta que afavoreixen les relacions socials entre ells en un ambient saludable i positiu”, ha expressat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

    La celebració dels carnestoltes s'ha inclòs per primera vegada dins de la Programació Oci i Joventut prevista per al mes de febrer. La festa es va iniciar amb una cercavila, acompanyada de la música de la xaranga 442, per diversos carrers del municipi, per a finalitzar en l'esplanada del Casal Jove, on es va celebrar una discomòbil en la qual els i les participants van poder gaudir també d'un berenar saludable a base de fruita donada per l'empresa Fruites Miralles i dolços sense sucre donats per la Regidoria de Joventut.

    Els i les participants, acompanyats en tot moment per sis animadors, van poder gaudir d'una vetlada festiva en la qual van lluir les seues disfresses més originals. La regidora de Joventut ha mostrat la seua satisfacció pel fet que la celebració es convertira en una vesprada lúdica i molt divertida per a compartir amb la família i amics.

    Pujar