26 de gener de 2020 26/1/20

Les falles de Sueca celebren el seu equador

Les falles de Sueca celebren el seu equador - (foto 1)
  • El dissabte dia 7 el món faller suecà va celebrar l’equador de la festa fallera

MÉS FOTOS
Les falles de Sueca celebren el seu equador - (foto 2)
Les falles de Sueca celebren el seu equador - (foto 3)
Les falles de Sueca celebren el seu equador - (foto 4)
Les falles de Sueca celebren el seu equador - (foto 5)
Les falles de Sueca celebren el seu equador - (foto 6)

Tal i com ja s'implantà en anys passats, la celebració del “Mig Any” s'ha emmarcat dins de les festes patronals de la ciutat. Les comissions encarregades de colaborar en dur endavant l’acte han sigut les falles Avinguda 18 de Juliol i Ronda País Valencià.

Començà la celebració amb un passacarrer que tenia ixida des del cau de la Falla Avinguda 18 de Juliol i amenitzat per la xaranga "Una Pinyeta", que va congregar un gran nombre de fallers de totes les comissions. El passacarrer va fer parada en la placeta del Casal Jove, fins arribar al recinte de concerts.

Una vegada dins del recinte el dj Arturo Vendrell començà la discomòbil. Abans de començar l'actuació de l'orquesta Euforia pujaren a l'escenari els presidents de les comissions falleres per retre-los un xicotet homenatge per la tasca que desenvolupen durant tot l'any, així com les corts i les Falleres Majors de Sueca.

Les Falleres Majors de Sueca 2020, Helena Mompó i Alicia Falcó, foren les encarregades de donar pas al castell de focs d’artifici que va precedir al colofó de la celebració, amb l'actuació de l'orquesta Euforia.

Pujar