13 d’agost de 2020 13/8/20

Dvicio i Rock & Roll Star actuaran en les Festes de Sueca

    El municipi de Sueca oferirà les actuacions de Dvicio i Rock & Roll Star dins del seu programa de festes, que se celebraran al mes de setembre. En concret, les dos actuacions estan previstes per al divendres 6 de setembre, a partir de les 23.30 hores. En primer lloc, actuarà la banda madrilenya de pop/rock que ha aconseguit una gran notorietat gràcies a temes com "Enamórate" o "Paraíso". En l'últim any, han publicat també dos singles amb col·laboracions amb Tamburete, entre altres, que han aconseguit l'èxit en les principals llistes del país.

    A continuació de Dvicio, sobre les 1.30 hores, s'oferirà el Festival Rock & Roll Star, amb les actuacions dels cantants Manuel España (La Guardia), Javier Andreu (La Frontera) i el grup Tenesse, que faran vibrar al públic assistent interpretant grans èxits del rock espanyol dels anys 80 i 90.

    Les entrades anticipades es podran a la venda en la pàgina web de notikumi https://www.notikumi.com/channel/ajuntament-de-sueca/2019/9/6/concert-dvicio-rock-roll-star-en-sueca, a partir del dilluns 5 d'agost, a les 9 hores, al preu de 8 euros. El mateix dia del concert es podran adquirir en taquilla a 10 euros.

    Els menors de 18 anys hauran de presentar signada la fulla d'autorització de menors que es pot descarregar en la mateixa web de venda d'entrades. Els menors de 16 anys, a més de presentar la fulla d'autorització signada, hauran d'acudir acompanyats d'un adult.

    Pujar