elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conducció temerària a Sueca: localitzats dos conductors beguts i drogats després de donar-se la fugida

Conducció temerària a Sueca: localitzats dos conductors beguts i drogats després de donar-se la fugida
  • La Policia Local ha informat que tots dos havien abandonat el lloc de l'accident per a eludir la investigació

Dos conductors que van causar sengles accidents a Sueca han sigut enxampats malgrat que van fugir del lloc per a eludir la investigació.

La Policia Local ha informat que en els últims dies han acudit a dos accidents en el qual els conductors, després del sinistre, van abandonar ràpidament el lloc dels fets, per a eludir la investigació policial.

No obstant això, la ràpida actuació de les patrulles i de la col·laboració veïnal, la Policia Local de Sueca va aconseguir interceptar els dos investigats per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, per un presumpte delicte contra la seguretat viària, posant en risc a la resta de conductors i vianants, segons publiquen els agents en les seues xarxes socials.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar