elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, protagonista en un programa de televisió

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, protagonista en un programa de televisió

    La Muntanyeta dels Sants ha sigut l'escenari triat per a la gravació del programa ‘L’arròs de Ximo’, de Levante TV, un espai gastronòmic de referència en el qual diferents personalitats del món de la cultura, l'esport i la societat, junt als millors xefs de la Comunitat Valenciana, es donen cita per a cuinar una gran varietat de plats amb l'arròs com a ingredient principal, a més d'altres productes frescos i de proximitat. Per este motiu, era inevitable que el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i l'entorn emblemàtic de la Muntanyeta dels Sants, envoltada de camps d'arròs, foren protagonistes indiscutibles en esta producció que en breu podrem veure per televisió.

    La regidora responsable del certamen, Manoli Egea, ha sigut present en la gravació en la qual, a més del conegut presentador Ximo Rovira, han participat els cuiners del Bar Fernandet, Sabrina Giménez i José Luis Moya, guanyadors del premi a la Millor Paella cuinada per Participant Local en l'última edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, celebrada el setembre passat. “El nostre Concurs havia de ser present en este programa en el qual s'ha cuinat una paella en directe seguint la recepta tradicional del certamen de Sueca. Des de l'Ajuntament, continuem treballant per a potenciar el nostre gran esdeveniment gastronòmic, participant també en este tipus d'iniciatives que serveixen, al seu torn, per a promocionar als restaurants del municipi que serveixen als seus clients, durant tot l'any, l'autèntica recepta del Concurs, així com potenciar també els nostres productes quilòmetre 0”, ha assenyalat Manoli Egea.

    Enguany, com a novetat, la Regidoria responsable del Concurs va introduir la possibilitat d'oferir una acreditació especial als restaurants del municipi que durant tot l'any ofereixen en les seues cartes l'autèntica recepta del certamen. Estos són: El Rebost, El Niu, Bar Fernandet, Sequial 20, London, Els Porxets, Llopis, La Granja, Jardins Blau Mar i Cuina de Mare.

    Pujar