elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Clara Alegre crea la imatge de la Passarel·la de Sueca 2018

Clara Alegre crea la imatge de la Passarel·la de Sueca 2018
  MÉS FOTOS
  Clara Alegre crea la imatge de la Passarel·la de Sueca 2018 - (foto 2)

  La pròxima la Passarel·la de Moda de Sueca ja té imatge. La jove Clara Alegre ha elaborat el cartell que representarà la setena edició de la iniciativa que pretén promoure el comerç local i que se celebrarà el pròxim dissabte dia 21, enguany, de nou a la plaça de l'Ajuntament.

  L'elecció es va portar a terme a la Sala de Juntes de la Casa Consistorial i, com en els últims anys, va comptar amb una alta participació de l'alumnat del Batxillerat Artístic de l'IES Joan Fuster de Sueca. El treball realitzat per Clara Alegre, de Sueca, va resultar guanyador entre els vora 30 presentats, que és bona mostra de l'interés, la creativitat i habilitats artístiques dels joves.

  El jurat va anar descartant cartells fins que quedaren tres finalistes. En este cas, el segon i tercer lloc foren per als treballs de les joves també suecanes, Claudia Ros i Sara Burguera. El tribunal va estar format pel regidor de Comerç, Pau Roselló; el regidor de Turisme, Xavier Masó; el president de l'associació Arrima't, Tony Landete; el director de la passarel·la, David Esteve; i la cap de departament d'Arts Plàstiques de l'IES Joan Fuster de Sueca, Inés Robledo. Tots ells valoraren aspectes com la tècnica, l'originalitat i, per descomptat, que la imatge siga representativa de l'esperit de la Passarel·la.

  El titular de Comerç, Pau Roselló es va mostrar molt satisfet per la gran participació, una vegada més, en esta nova edició del concurs. I va destacar, al mateix temps, la gran qualitat i creativitat dels treballs presentats.
  A banda de la satisfacció d'haver creat el cartell anunciador de la Passarel·la de Moda, la guanyadora del concurs, patrocinat per Caixa Popular, rebrà també un xec valorat en 200 euros, que podrà gastar en els comerços que participen en la iniciativa. De manera que el premi revertirà directament en els mateixos negocis locals, reforçant així l'objectiu de la Passarel·la de potenciar les compres als establiments de la població.

  Pujar