elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou CEIP Carrasquer és ja una realitat

El nou CEIP Carrasquer és ja una realitat

  El nou CEIP Carrasquer per fi és una realitat. Este matí, ha tingut lloc la recepció i finalització de les obres per part de la consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, i el director general d'Infraestructures Educatives de la Conselleria, Víctor Garcia. En la seua visita, han estat acompanyats per l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez; el regidor d'Urbanisme, Fernando Franco; i una gran representació de la corporació municipal; tècnics de la Conselleria i l'Ajuntament; la direcció del centre i representants de l'AMPA, que no han volgut perdre l'oportunitat d'assistir a un moment tan anhelat per la comunitat educativa del centre, i la ciutat en general, des de fa moltíssims anys.

  La comitiva ha realitzat un recorregut per gran part de les noves instal·lacions, que han suposat una inversió total de 4,3 milions d'euros. L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha qualificat de “molt important” este dia, per tot el que significa per a la ciutat, i ha agraït a la consellera i al director general la seua visita per a procedir la recepció oficial “d’unes obres tan necessàries. Des de 2004, en què es van instal·lar les primeres aules prefabricades, tots els consistoris han treballat en la mateixa línia d'insistir de manera contundent perquè les promeses que se'ns feien, legislatura rere legislatura, es compliren. Gràcies al Pla Edificant s'ha pogut per fi posar en marxa i hui podem ja gaudir d'estes noves infraestructures educatives”.

  Dimas Vázquez ha assenyalat també que, a causa de la reforma que s'ha fet en l'edifici antic existent, l'Ajuntament ha hagut d'avançar al voltant de 400.000 euros de fons municipals per a poder solucionar les deficiències que es van descobrir en la coberta, “una despesa que no es contemplava a priori. Nosaltres hem sigut ací des del minut zero. I ens sentim molt satisfets que esta nova instal·lació estiga ja finalitzada i concorde als nous temps”.

  La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, ha qualificat també este dia com “molt gran per a tots els suecans i les suecanes. Per fi és una realitat una reivindicació que ve des de fa molts molts anys. I estic molt agraïda a tota la comunitat educativa de Carrasquer per eixa lluita que ha permés que hui els xiquets i xiquetes tinguen unes instal·lacions dignes”. Així mateix, la consellera ha agraït a l'Ajuntament de Sueca que haja estat sempre “al peu del canó. El Pla Edificant seria impossible sense eixa col·laboració”.

  L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha aprofitat la visita de la consellera per a recordar-li la petició que ha realitzat al llarg de la legislatura sobre la construcció d'un nou centre integrat de Formació Professional que ajude a descongestionar l'institut Joan Fuster, “com a capital de la Ribera Baixa, la nostra ciutat podria convertir-se en un referent a l'hora d'oferir les diferents famílies que engloba l'FP. També, respecte a la revisió del PORN, demanem que es puga construir el nou col·legi del Mareny de Barraquetes, molt necessari; així com les obres de remodelació previstes en el col·legi Cervantes”.

  Pujar