elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CEIP Carrasquer participa en el projecte l'Escola Canta

El CEIP Carrasquer participa en el projecte l'Escola Canta
  • L'alumnat del centre escolar, amb la col·laboració del Centre Autoritzat de Música 'José Serrano' de la Unió Musical i l'Ajuntament, oferirà un concert divendres que ve en la plaça de l'Ajuntament

MÉS FOTOS
El CEIP Carrasquer participa en el projecte l'Escola Canta - (foto 2)
El CEIP Carrasquer participa en el projecte l'Escola Canta - (foto 3)

Alumnat de 3r i 4t de Primària del CEIP Carrasquer de Sueca oferirà divendres que ve 24, a les 19 hores, en la plaça de l'Ajuntament, un concert que s'emmarcarà dins del projecte l'Escola Canta, una iniciativa educativa de caràcter musical pensada per a potenciar l'ús del valencià com a eina de convivència mitjançant la interpretació d'una obra musical (una cantata) creada a propòsit per al projecte educatiu. L’Escola Canta permet, a més, posar en contacte a l'alumnat i al professorat amb les bandes de música del municipi.

“Vam decidir apuntar-nos al projecte i des de l'organització ens han facilitat tot el material necessari (les cançons que s'han d'interpretar, coreografies, partitures...) perquè l'alumnat puga treballar-ho a l'aula molt còmodament. El concert es titula 'El cor de la terra' i inclou peces amb una temàtica dedicada exclusivament a la cura del medi ambient, els oceans, les muntanyes... En este cas, serà l'alumnat de 3r i 4t de Primària qui participarà com a coral junt a alumnat del Centre Autoritzat de Música 'José Serrano' de la Unió Musical, el qual aportaran també part de la coral i tota la part instrumental”, ha explicat Vicent Soler, professor de música del CEIP Carrasquer, qui ha tingut paraules d'agraïment també per a l'Ajuntament de Sueca, especialment per a la Regidoria d'Educació, per la seua implicació des del primer moment.

Per la seua part, el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez, ha mostrat la seua satisfacció per la realització d'esta activitat, “especialment per la temàtica seleccionada, com és la cura del medi ambient i del planeta, uns valors fonamentals que han d'inculcar-se als xiquets i xiquetes des de ben xicotets. En total seran uns 200 menors els que participaran, entre músics, cors, etc., i confiem que acudisquen moltes persones a gaudir d'este concert tan especial perquè els farà molta il·lusió”. La regidora de Medi ambient, Carmen Pérez, s'ha mostrat també encantada amb la iniciativa “és un luxe poder gaudir d'esta combinació de joventut, música, cant i cura del medi ambient, perquè facilita l'educació dels xiquets i xiquetes en el camí del respecte cap a la naturalesa, perquè en un futur es convertisquen en adults que amb la seua actitud contribuïsquen a cuidar el planeta”.

Pujar