5 de juliol de 2020 5/7/20

La Cambra de Comerç i l'Ajuntament promouen una nova oferta formativa online

La Cambra de Comerç i l'Ajuntament promouen una nova oferta formativa online - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Cambra de Comerç i l'Ajuntament promouen una nova oferta formativa online - (foto 2)

  La Cambra de Comerç de València, en el marc de la seua col·laboració amb l'Ajuntament de Sueca en matèria de formació, programa quatre nous cursos online per a l'obtenció de diferents certificats de professionalitat homologats i subvencionats pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social amb l'objectiu d'afavorir l'ocupabilitat dels veïns de la capital riberenca i millorar les seues competències professionals.

  Les titulacions oferides són: Certificat de Professionalitat en Atenció Sociosanitària a Persones Depenents en Institucions Socials (450 hores), Certificat de Professionalitat en Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili (600 hores), Certificat de Professionalitat en Serveis de Restaurant (580 hores) i Certificat de Professionalitat en Gestió Comercial de Vendes (610 hores). Un percentatge de les hores de formació teòrico-pràctica establides seran presencials, atés que les tutories, controls i exàmens tindran lloc a la seu de la Cambra de Comerç de València. Superada l'acció formativa, tots els alumnes rebran una acreditació que certificarà la superació de tots els mòduls i amb esta documentació podran sol·licitar la seua titulació oficial de Certificat de Professionalitat expedit pel Servei Públic d'Ocupació Estatal.

  "L'objectiu de l'Ajuntament és sumar-se a tota iniciativa que beneficie als nostres veïns en matèria de formació i ocupació. Des del consistori convidem a tots a aprofitar esta oportunitat perfectament compaginable amb altres tasques per la flexibilitat que ofereix la metodologia de la formació online" ha assenyalat la titular de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Sueca, Isabel Jiménez.

  Els cursos aniran dirigits a persones menors de 30 anys a l'inici del curs. Aquells que vulguen inscriure's hauran d'estar en situació de desocupació, ser desocupats de llarga durada o estar contractats en un dels grups de cotització 6, 7, 9 o 10 de l'última contractació i, alhora, hauran de complir també algun dels requisits específics que s'exigeixen. La inscripció serà gratuïta, però les places són limitades, pel que es faran per rigorós ordre d'entrada. Per optar a una plaça en qualsevol d'estes quatre accions formatives cal complimentar la fitxa d'inscripció i el full de compromís de l'alumne que es podrà descarregar a la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca, a l'apartat d'ocupació i formació i remetre els dos documents complimentats a l'adreça de correu electrònic de la persona de contacte de la Cambra de Comerç de València que s'assenyala a la fitxa informativa de cada curs. El consistori recomana, a aquells que estiguen interessats en esta oferta formativa, que remeten els documents complimentats en la major brevetat possible ja que els cursos començaran en les pròximes setmanes.

  La Cambra de Comerç de València és una institució que treballa pel desenvolupament socioeconòmic i per donar resposta a les necessitat de les empreses del territori valencià contribuint a la creació d'ocupació i atenent sempre a la seua funció de representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria i serveis.

  Pujar