1 de juny de 2020 1/6/20

Social WoW, la startup nascuda en quarantena per a ajudar a les PIMES, supera els 18.000€ en vendes

Social WoW, la startup nascuda en quarantena per a ajudar a les PIMES, supera els 18.000€ en vendes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Social WoW, la startup nascuda en quarantena per a ajudar a les PIMES, supera els 18.000€ en vendes - (foto 2)

  Malgrat el fre que ha suposat la crisi del *coronavirus per a l'ecosistema de les startups, l'emprenedor en sèrie Ismael Teijón ha posat en marxa durant la quarantena Social *WoW, una Agència de Màrqueting i Digitalització per a pimes que naix amb l'objectiu d'ajudar als xicotets negocis en la seua digitalització i visibilitat online perquè puguen continuar amb la seua activitat.

  “Els emprenedors veiem oportunitats on uns altres veuen problemes. A pesar que el confinament ha sigut molt limitant per a tots, vaig pensar que amb les eines digitals de què disposem i una bona metodologia seria possible llançar una empresa com a Social WoW des de casa en menys de 40 dies”, explica Teijón, qui compta amb l'experiència d'haver sigut fundador en la incubadora Demium, on va impulsar el llançament de 34 startups, a més de ser inversor en Cupido Capital.

  Durant aquests dies, sense eixir de casa i amb una inversió de 292€, ha tancat acords amb més de 10 proveïdors tecnològics i ha llançat al mercat 15 paquets de productes dirigits a xicotets negocis per a solucionar les seues necessitats com: lliuraments a domicili o reserves per a restaurants, petició de cites, botigues online o gestió de xarxes socials.

  Perquè aquests serveis siguen accessibles per a les petites empreses, Social WoW evoluciona el format tradicional de franquícies. La companyia s'encarrega de seleccionar agents amb experiència en màrqueting o xicotetes agències a les quals proveeix d'una marca, formació, tecnologia, els millors proveïdors i una cartera de clients.

  Aquest model ofereix la possibilitat a persones amb talent de crear un negoci molt rendible, amb el suport de ‘una gran família’, de la qual ja formen part huit agents que han començat la seua activitat amb Social WoW en diferents ciutats.

  D'altra banda, per a les pimes suposa “l'oportunitat d'accedir a un servei amb la qualitat d'una multinacional, pel gran volum i accés tecnològic, però amb la proximitat i costos d'una agència local o un consultor freelance”.

  Fins al moment, Social WoW ha superat els 18.000€ en vendes i està tancant acords amb 115 PIMES interessades en els serveis que ofereix la startup.

  Social WoW obri una ronda de finançament

  Els pròxims passos de Social WoW passen per consolidar l'equip -s'han llançat 8 posicions d'ocupació en màrqueting i tecnologia-, aconseguir inversió i signar acords comercials amb institucions i grans empreses. “Hem fet un pas de gegant en el moment més difícil, ara toca consolidar tot i demostrar que som capaços de construir el següent ‘unicorn’ espanyol, però sobretot, una empresa amb valors que ajude els xicotets negocis a aconseguir el millor rendiment”, comenta aquest emprenedor.

  La startup nascuda en la quarantena acaba d'obrir una ronda de finançament de 350.000 euros, amb l'objectiu d'aconseguir 50 Agents i 800 PIMES enguany.

  Unicorn en Quarantena

  De manera paral·lela al llançament al mercat de Social WoW com startup, Ismael Teijón ha desenvolupat el projecte Unicorn en Quarantena. Es tracta d'una sèrie de píndoles formatives en vídeo des de les quals ha anat comptant, amb absoluta transparència, el pas a pas del llançament de Social WoW, combinant-les amb entrevistes a professionals del món de l'emprenedoria per a desgranar diversos aspectes relacionats amb el llançament de negocis digitals: anàlisi de negoci, estratègia, talent, inversió, etc. En total han sigut 25 vídeos i entrevistes que han generat més de 100.000 visualitzacions en xarxes socials durant la quarantena.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar