elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'inspeccionen locals de Benicàssim, Xirivella, Godella, Llíria i Elda per aliments no aptes per al consum

S'inspeccionen locals de Benicàssim, Xirivella, Godella, Llíria i Elda per aliments no aptes per al consum
  • Els agents de la Guàrdia Civil informen que comercialitzaven amb productes caducats i etiquetes manipulades

La Guàrdia Civil ha confiscat la circulació d'aliments no aptes per al consum humà a les províncies de Castelló, València, Saragossa i Almeria. L'operació s'ha saldat amb huit persones detingudes i altres 81 investigades per presumptes delictes d'estafa, contra la salut pública, falsedat documental i pertinença a grup criminal.
 
Una de les inspeccions es va realitzar en la localitat valenciana de Xirivella, on els inspectors del Departament de Sanitat de la Comunitat Valenciana i la Guàrdia Civil van descobrir que una empresa comercialitzava amb productes caducats i irregularitats en l'etiquetatge.
 
Més tard, les intervencions es van prolongar fins a més localitats de la regió valenciana com Benicàssim, Godella, Llíria i Elda. La guàrdia Civil explica que el menjar confiscat es va poder localitzar gràcies a la col·laboració amb els serveis veterinaris del Departament Provincial de Sanitat de les tres comunitats autònomes.
 
En total, s'han confiscat 18.196 quilos de productes no aptes per al consum humà en un total de 45 inspeccions. La majoria van ser detectats a la província de Saragossa.

Pujar