Castellano

La presidenta del Consorci visita el parc de bombers de Silla per a conéixer de primera mà la seua tasca i atendre les inquietuds

La presidenta del Consorci visita el parc de bombers de Silla per a conéixer de primera mà la seua tasca i atendre les inquietuds
  MÉS FOTOS
  La presidenta del Consorci visita el parc de bombers de Silla per a conéixer de primera mà la seua tasca i atendre les inquietuds - (foto 2)
  La presidenta del Consorci visita el parc de bombers de Silla per a conéixer de primera mà la seua tasca i atendre les inquietuds - (foto 3)

  La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, acompanyada del gerent, José Manuel Ballester i de la  diputada de Comarcalització, Dolors Gimeno, han visitat aquest matí el parc de bombers de Silla per a conèixer de prop les tasques diàries dels efectius i per a escoltar les seues inquietuds.

  “Amb aquestes visites que estem realitzant volem saber el que necessiten els nostres bombers, les seues inquietuds i transmete’ls que estem ací per a treballar conjuntament en la millora d’aquest servei a la ciutadania”, ha assegurat la presidenta del CPBV, Maria Josep Amigó.

  Cada dia el Consorci intervé en 26 emergències el que suposa una intervenció, al menys, cada hora. L’institución compta amb més de 600 professionals distribuïts estratègicament en 24 parcs per a assegurar “una resposta eficaç en tota la província de València”, ha afegit Amigó.

  En 2018, el Consorci va intervindre a l’Horta Sud a 244 incendis urbans (d’ells 8 incendis d’habitatge a Silla), 15 incendis industrials i 159 incendis rurals/forestals. A més, va actuar a 61 accidents de trànsit, 128 rescats urbans i 4 rurals i es va mobilitzar a altres 122 serveis auxiliars. 

  Pujar