30 de novembre de 2020 30/11/20

Un cap de setmana clau per als espanyols

Un cap de setmana clau per als espanyols - (foto 1)
  • #yomequedoencasa aquesta és la nova campanya que ha sorgit per a fer front a la petició del Govern de no eixir al carrer

MÉS FOTOS
Un cap de setmana clau per als espanyols - (foto 2)

Aquest cap de setmana millor a casa que en cap lloc, perquè així ho ha demanat el Govern per a fer front a la crisi del coronavirus que té hospitals públics i privats col·lapsats.

Aquesta petició ha fet que en les xarxes socials s'haja creat una nova campanya #yomequedoencasa, que com el seu propi nom indica té per objectiu conscienciar a la població espanyola de la necessitat de ser prudents i quedar-se a casa.

Igual que va passar a Itàlia fa tan sols una setmana, a Espanya durant les últimes hores molts famosos han volgut prendre les xarxes socials per a tractar d'enviar un missatge de tranquil·litat i positivitat, conscienciant així a tots els seus seguidors de la necessitat de complir les mesures que ha demanat el Govern, com per exemple quedar-se a casa i no eixir llevat que siga estrictament necessari.

#iostoacasa va ser el hastag que es va posar de moda a Itàlia, el qual va ser impulsat per celebritats del país com Laura Pausini, Nek o Chiara Ferragni i que ara s'ha traslladat a Espanya de mà d'artistes com Ana Guerra i Ricky Merino, el grup Tamboret o David de María.

Per part seua, també han volgut aportar el seu granet d'arena actors com Inma Cuesta, Alba Flores, Úrsula Corberó, Alex O’ Doherty, Octavi Pujades i Patricia Montero.

Com no podia ser d'una altra manera, dins del món dels ‘influencers’ el missatge també ha calat profund. Per això, en les últimes hores s'ha pogut veure publicacions que evidenciaven que també estaven fent quarantena a les seues cases famoses com Dulceida, Alba Paul, Marta Riumbau i Michenlo, Jorge Cremades i la Veïna Rossa, que a més ha fet una crida a no col·lapsar les urgències del nostre país amb contagis que es poden evitar quedant-se a casa.

Com s'ha pogut veure en els seus perfils d'Instagram i Twitter, tots ells han donat a conéixer la cancel·lació de les seues actuacions, compromisos o plans familiars per responsabilitat.

Pujar