elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'esfondren tres vivendes a Ontinyent, Catarroja i Crevillent per les pluges

S'esfondren tres vivendes a Ontinyent, Catarroja i Crevillent per les pluges

  Les fortes tempestes que han assotat la Comunitat Valenciana esta setmana han deixat solsides en tres vivendes al llarg d'estos dos dies.

  El primer d'ells va ser la solsida del sostre d'un bloc de pisos a Crevillent (Alacant), que va haver de ser desallotjat el dimarts a la nit i els veïns evacuats van ser reallotjats fins que s'avalue la situació.

  A València, per part seua, el Consorci Provincial de Bombers va intervindre este dimecres a la nit a Ontinyent, per un lliscament al carrer Cantalar de Sant Carles, que va afectar el forjat d'una casa, fent col·lapsar el sostre.

  Davant el risc de noves solsides, els bombers de la Unitat de Rescat d'Emergències i Catàstrofes van actuar instal·lant diversos puntals per a assegurar el forjat, per la qual cosa els veïns desallotjats no podran tornar a casa fins a la valoració dels tècnics.

  Dos hores més tard, a les 23.30 hores, un altre sostre va col·lapsar en una casa de dos altures del carrer Nou de Catarroja, fins on es van desplaçar els bombers.

  Segons expliquen, una persona va patir alguns danys, encara que sense aparent gravetat i no va resultar atrapada. La vivenda també va ser desallotjada però no va ser necessari apuntalar-la al no haver-hi risc imminent de solsida.

  D'altra banda, els bombers van haver d'actuar en la provoincia de València en altres quatre avisos per sanejament de fatxes i balcons per les pluges.

  Pujar