Castellano

Mª Carmen Climent defensa a Segorbe les deduccions fiscals que incentiven l'esport

Mª Carmen Climent defensa a Segorbe les deduccions fiscals que incentiven l'esport
  • La candidata del PP a l'alcaldia de Segorbe es reuneix amb Luis Martínez, diputat autonòmic del PPCV, per a posar en valor el pla d'avantatges fiscals que defensa Carlos Mazón. "L'esport és salut i vida. Fomentar-ho és incentivar el benestar", assenyala

  • El programa fiscal planteja deduccions fiscals de fins al 300 euros en les despeses derivades de la pràctica de l'esport

La candidata del PP a l'alcaldia de Segorbe, Mª Carmen Climent, ha mantingut una trobada amb entitats esportives de la localitat amb l'objectiu de desgranar el pla fiscal de deduccions fiscals que promou Carlos Mazón per a garantir la pràctica de l'esport com un benefici de salut i foment del benestar.

Així ho ha considerat l'alcaldable del PP qui ha compartit els beneficis "de l'exercici no sols a nivell físic, també a nivell mental". "Aporta salut a tots els nivells i aqueix és el principal objectiu d'aquest pla de deduccions fiscals que va dirigit a ciutadans individuals, a famílies i també a entitats esportives i clubs, a més de gimnasos".

Per a Mª Carmen Climent, reptes que "hem de marcar-nos perquè incentivar l'esport és garantia d'una menor despesa farmacèutica, una menor pressió assistencial en els centres de salut i també als hospitals". "Mesures favorables que el futur president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, implementarà a partir del 28 de maig amb accions directes, realistes i eficaces".

Una bateria de mesures que el diputat autonòmic del PPCV, Luis Martínez, ha desgranat i compartit amb els representants esportius amb els quals s'han reunit "i que sobretot són aplicables, perquè enfront d'un Consell que hui recapta, en el PP estem decidits a invertir en els ciutadans".

Per a fer-ho possible, el pla fiscal que en matèria esportiva promou Carlos Mazón promou la reducció de fins a 300 euros de la despesa esportiva per unitat familiar en l'IRPF. Així mateix, per als majors de 65 anys i persones amb discapacitat igual o superior al 33%, l'estalvi serà del 50%, mentre que per a majors de 75 anys i persones amb una discapacitat igual o superior al 66%, serà del 100%.

Es tracta d'un avantatge fiscal “que arribarà de manera directa a les famílies amb renda inferior als 40.000 euros anuals en gimnasos, clubs esportius i federacions i que confiem que abast a 1.100.000 esportistes en tota la Comunitat Valenciana". “Perquè el canvi és ja imparable i l'objectiu il·lusionant: ser capaços de retornar a aquest territori únic el servei, el benestar i els recursos que mereixen”, ha rematat Martínez.

Pujar