elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sedaví es modernitza i implanta un nou servei de comunicació d'incidències a través d'APP mòbil

Sedaví es modernitza i implanta un nou servei de comunicació d'incidències a través d'APP mòbil

  L'Ajuntament de Sedaví ha implantat el servei Línia Verda. Una ferramenta de participació ciutadana, on els veïns a través de l'aplicació Mòbil o la web poden posar en coneixement del consistori els desperfectes que detecten a la seua localitat. L'Ajuntament pretén conéixer les necessitats del municipi i així, poder donar solució a les qüestions comunicades.

  A través de Línia Verda, l'usuari també rebrà notificacions amb informació d'activitats o anuncis d'interés veïnal per a complementar els cartells electrònics informatius, distribuïts a Sedaví com el servei de megafonia.

  Per comunicar una incidència, sols cal realitzar un procediment de 5 passos intuïtius on se selecciona el lloc o coordenades, el tipus d'incidència i el text amb la informació que es vol fer aplegar a l'Ajuntament, també, existeix la possibilitat d'adjuntar una foto. Una volta enviada, el personal de l'Ajuntament rep la notificació del desperfecte. A partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per donar solució a la incidència. El ciutadà al seu torn, rep notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produïsca un canvi en l'estat d'aquesta.

  Per poder utilitzar aquest nou servei és necessari procedir a la descàrrega de l'APP Línia Verda, accedint a Google Play o APP Store, en funció de la tecnologia emprada en el seu Smartphon. Al servei Línia Verda també es pot accedir a través del domini www.liniaverdasedavi.es.

  "Amb aquesta nova APP, tenim com a objectiu apropar-nos als veïns i veïnes per resoldre abans els problemes al carrer i així modernitzar la relació de la ciutadania amb l'Ajuntament. També volem anunciar que en les pròximes setmanes la web municipal serà renovada amb grans canvis, on inclourà el portal de transparència i un apartat amb totes les àrees municipals. Ara l'Ajuntament estarà a sols un clic, declara Ferran Baixauli, Alcalde de Sedaví"

  El servei Línia Verda ha rebut el Premi Conama 2014 de Sostenibilitat. També la seua implantació ha suposat el Premi de Qualitat 2013 en la categoria de Desenvolupament Urbà Saludable i Sostenible atorgat per la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS). Aquest premi reconeix aquelles iniciatives que col·laboren en millorar l'entorn físic i funcional del municipi promovent el desenvolupament socioeconòmic i afavorint la qualitat de vida personal, familiar, laboral i social dels ciutadans.

  Pujar