Castellano

Sedaví ajuda a tres associacions a combatre la pobresa i el càncer

    Durant la celebració de la festa de Carnestoltes els veïns de la localitat de Sedaví van recol·lectar diners per a una causa justa. Així, han pogut repartir la quantitat recol·lectada per a les diverses associacions solidàries.

    El sopar de Carnestoltes organitzat per la regidoria de joventut, liderada per Marga Bau, va ser tot un èxit i va aconseguir una gran participació per part dels veïns de Sedaví. D’esta manera, gràcies a la solidaritat dels ciutadans, es va arribar a recol·lectar una xifra de 647 euros en total.

    D’esta quantitat de diners s’han pogut beneficiar tres associacions que vetlen per la solidaritat ciutadana. Estes són: Manos Unidas, Càritas i la Junta Local Contra el Càncer, tres importants organitzacions per la lluita en contra de la pobresa i el càncer.

    Cada entitat destinarà els donatius a diferents causes, segons els seus objectius. Campanyes que promouran els idearis de cada organització altruista. Tot gràcies a esta iniciativa i a les accions solidaries dels ciutadans que participaren en el sopar de Carnestoltes i aportaren el seu granet d’arena que, sumat, ha arribat a ajudar a tres associacions claus per a la lluita contra les desigualtats i injustícies del món actual.

    Pujar